1. Sales Engineer

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız ERA ELEKTRONİK SAN. ve TİC. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Sales Engineer arayışımız bulunmaktadır.

2. Export Sales Support Assistant

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız İREKS GIDA SAN.A.Ş. için Tekirdağ bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Export Sales Support Assistant arayışımız bulunmaktadır.

3. Export Sales Support Specialist (Emerging Market)

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız EagleBurgmann Turkey için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Export Sales Support Specialist (Emerging Market) arayışımız bulunmaktadır.

4. Sales Associate -Tommy Hilfiger Aydın Söke

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tommy Hilfiger Marka Dağıtım ve Ticaret A.Ş. için Aydın bölgesinde Part-Time olarak çalışacak Sales Associate -Tommy Hilfiger Aydın Söke arayışımız bulunmaktadır.

5. Technical Inside Sales Specialist

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Cefip Makina End. Ürünler Dış. Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Technical Inside Sales Specialist arayışımız bulunmaktadır.

6. Technical Sales Engineer

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bosch için Bursa bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Technical Sales Engineer arayışımız bulunmaktadır.

7. Sales Support Specialist

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız LeasePlan Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Sales Support Specialist arayışımız bulunmaktadır.

8. Rd Sales Account Manager

Otomasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız FANUC TURKEY ENDÜSTRİYEL OTOMASYON TİC. LTD. ŞTİ. için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Rd Sales Account Manager arayışımız bulunmaktadır.

9. Sales Growth Implementer ( Konya)

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Shell Petrol A.Ş için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sales Growth Implementer ( Konya) arayışımız bulunmaktadır.

10. Sales Growth Implementer ( Erzurum)

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Shell Petrol A.Ş için Erzurum bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sales Growth Implementer ( Erzurum) arayışımız bulunmaktadır.

11. Fragrance Sales Support Specialist

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Seluz Fragrance & Flavor için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Fragrance Sales Support Specialist arayışımız bulunmaktadır.

12. Active Sales Manager

Mühendislik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Enermak Enerji Mak ve İnş San. Tic. Ltd. Şti. için Ankara bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Active Sales Manager arayışımız bulunmaktadır.

13. HVAC Sales Manager

JOHNSON CONTROLS için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak HVAC Sales Manager arayışımız bulunmaktadır.

14. Senior E-Commerce Sales Specialist

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız SOLİD MAĞAZACILIK HİZMETLERİ TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Senior E-Commerce Sales Specialist arayışımız bulunmaktadır.

15. Director Of Sales

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sheraton İstanbul City Center için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Director Of Sales arayışımız bulunmaktadır.

16. Export Sales Executive (Uk, Spain & Latin America)

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kale Kilit ve Kalıp San. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Export Sales Executive (Uk, Spain & Latin America) arayışımız bulunmaktadır.

17. Export Sales Specialist

Multitek Elektronik San.ve Tic A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Export Sales Specialist arayışımız bulunmaktadır.

18. Export Sales Specialist

Multitek Elektronik San.ve Tic A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Export Sales Specialist arayışımız bulunmaktadır.

19. Chemical Sales Specialist

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hyosung İstanbul Tekstil Ltd. Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Chemical Sales Specialist arayışımız bulunmaktadır.

20. Export Sales Executives/Manager

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız HALK HİJYENİK ÜRÜNLER DETERJAN SAN.VE TİC. A. Ş.(MERKEZ) için Adana bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Export Sales Executives/Manager arayışımız bulunmaktadır.

21. Project Sales Support Specialist

Fuarcılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız HANNOVER FAIRS TURKEY FUARCILIK A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Project Sales Support Specialist arayışımız bulunmaktadır.

22. Sales Operations Support Specialist

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız JTI Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Sales Operations Support Specialist arayışımız bulunmaktadır.

23. Sales Engineer (Pneumatic Assembly Tools)

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Grafton için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sales Engineer (Pneumatic Assembly Tools) arayışımız bulunmaktadır.

24. International Sales Executive & Strategic Planner

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Aksun Tarımsal Urunler A.Ş için Mersin bölgesinde Full-Time olarak çalışacak International Sales Executive & Strategic Planner arayışımız bulunmaktadır.

25. Export Sales Executives/Manager

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için Adana bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Export Sales Executives/Manager arayışımız bulunmaktadır.