1. Sevkiyat Şoförü - Mersin

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vatan Bilgisayar San. Tic. A.Ş. için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sevkiyat Şoförü - Mersin arayışımız bulunmaktadır.

2. Part Time Satış Danışmanı - Mersin Forum

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Karaca San. ve Tic. A.Ş. için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Part Time Satış Danışmanı - Mersin Forum arayışımız bulunmaktadır.

3. Metropol Şube Meeter&Greeter (Mersin)

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız ING Bank A.Ş. için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Metropol Şube Meeter&Greeter (Mersin) arayışımız bulunmaktadır.

4. Saha Satış Temsilcisi

Medikal Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız İŞKAR TEKNOLOJİ MEDİKAL KOZMETİK SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ için İstanbul (Tümü) +8 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

5. Saha Satış Temsilcisi

Finansal Hizmetler sektöründe faaliyet gösteren firmamız TOM Digital Teknoloji ve Danışmanlık A.Ş. için İstanbul (Tümü) +50 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

6. Saha Satış Uzmanı

Hazar Trans Logistics Taşımacılık Ltd. Şti. için İstanbul Avrupa bölgesinde Saha Satış Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Saha Satış Temsilcisi

Boya Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız KLUGER BOYA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

8. Saha Satış Elemanı

Retina Tıbbi Malzemeler san tic ltd şti için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Satış Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Saha Satış Temsilcisi

Elektronik Kart Sistemleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız ELFATEK ELEKTRONİK MAKİNA VE OTOMASYONU SAN. TİC. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

10. Saha Araştırmacısı

Araştırma Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için Adana +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Araştırmacısı arayışımız bulunmaktadır.

11. Saha Satış Uzmanı

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız FOREST LOJİSTİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Satış Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Saha Teknisyeni

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tekiz İletişim Telekomünikasyon ve Bil. Hiz. için İstanbul (Tümü) +5 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

13. Saha Satış Uzmanı

Güvenlik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız PRONET BAYİ PROJESİ için İstanbul (Tümü) +3 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Satış Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Saha Otomasyon ve Scada Teknikeri

Yenilenebilir Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Smart Holding A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Otomasyon ve Scada Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

15. Saha Mühendisi

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız MBM Enerji İnş.Turz.Emlak Pet.Nak.San.ve Tic.A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

16. Saha Satış Uzmanı (Hatay)

Satış ve Pazarlama sektöründe faaliyet gösteren firmamız Würth Sanayi Ürünleri Ticaret Limited Şirketi için Hatay bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Satış Uzmanı (Hatay) arayışımız bulunmaktadır.

17. Destek Uzmanı

Yazılım sektöründe faaliyet gösteren firmamız SARDUNYA YAZILIM BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Destek Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Ön Muhasebe Sorumlusu

Orman Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız MERSİN YILMAZLAR AMBALAJ VE LOJİSTİK AKARYAKIT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

19. Satış ve Teknoloji Uzmanı

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız AKILLI SAHA TEKNOLOJİLERİ SATIŞ VE SERVİS ANONİM ŞİRKETİ için Eskişehir +2 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış ve Teknoloji Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Sea Freight Operations Specialist

Hava Taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Nisa Lojistik için Mersin bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Sea Freight Operations Specialist arayışımız bulunmaktadır.

21. Sea Freight Sales Representative

Hava Taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Nisa Lojistik için Mersin bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Sea Freight Sales Representative arayışımız bulunmaktadır.

22. Muhasebe Müdürü

Özkaya Gıda San.Tic.Ltd.Şti. için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

23. Satış Elemanı

Isıtma, Havalandırma ve Klima sektöründe faaliyet gösteren firmamız Durukan İklimlendirme için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Teknik Ofis Mühendisi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Titan2 İc İçtaş İnşaat A.Ş için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Ofis Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

25. Şirket Avukatı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kürk İnşaat Turizm San. Ve Tic.Ltd.Şti. için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Şirket Avukatı arayışımız bulunmaktadır.