1. Bagaj Personeli

Pamukkale Grup için İzmir bölgesinde Bagaj Personeli arayışımız bulunmaktadır.

2. Depo Personeli

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız KONTROLMATİK TEKNOLOJİ ENERJİ VE MÜHENDİSLİK A.Ş. için Kütahya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Personeli arayışımız bulunmaktadır.

3. Depo Personeli

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız KONTROLMATİK TEKNOLOJİ ENERJİ VE MÜHENDİSLİK A.Ş. için Ağrı bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Personeli arayışımız bulunmaktadır.

4. Saha Satış Profesyoneli

İnternet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Dugun.com için İstanbul (Tümü) +4 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Satış Profesyoneli arayışımız bulunmaktadır.

5. Teknik Personel

AQUA SU ARITIMI SAN. TİC. VE MÜHENDİSLİK A.Ş için İstanbul Anadolu bölgesinde Teknik Personel arayışımız bulunmaktadır.

6. Saha Sorumlusu

Araştırma Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sektöründe Öncü Firma için İstanbul (Tümü) bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Saha Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

7. Teknik Personel

Elektronik Güvenlik Sistemleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız asem güvenlik için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Personel arayışımız bulunmaktadır.

8. Saha Satış Sorumlusu

Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve HVAC sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALUMUR KLİMA ISITMA VE SOĞUTMA SİS. İNŞ. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. - A-TEC için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak …

9. Araç Kabul Personeli(Vimsa Otomotiv-Antalya)

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız YÜCE AUTO YETKİLİ SATICI için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Araç Kabul Personeli(Vimsa Otomotiv-Antalya) arayışımız bulunmaktadır.

10. Muhasebe ve Personel İşleri Uzmanı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZKA İnşaat A.Ş. için Ordu bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe ve Personel İşleri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Saha Mühendisi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fibrobeton Yapı Elemanları San. İnş. ve Tic. A.Ş için Düzce bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

12. Ambalaj Personeli

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız World Medicine İlaç San.Ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ambalaj Personeli arayışımız bulunmaktadır.

13. Satın Alma Personeli

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ortana Elektronik Yazılım Taahhüt San. ve Tic. A.Ş için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Personeli arayışımız bulunmaktadır.

14. CNC Bakım Personeli

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Adöksan Döküm Sanayi Tic.Ltd.Şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Bakım Personeli arayışımız bulunmaktadır.

15. Yardımcı Personel

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ GAZİOSMANPAŞA HASTANESİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yardımcı Personel arayışımız bulunmaktadır.

16. Saha Satış Temsilcisi

GÖKPA İNŞ.MALZ.PAZ.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

17. Pinkberry Ekip Üyesi / Vadi İstanbul Avm

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALSHAYA SAHA için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pinkberry Ekip Üyesi / Vadi İstanbul Avm arayışımız bulunmaktadır.

18. Gelirler Kontrolörü (Income)

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Renaissance Polat Istanbul Hotel için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gelirler Kontrolörü (Income) arayışımız bulunmaktadır.

19. Terminal Binası Mekanik Tesisat Ustası

Havacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Iga Havalimanı İşletmesi A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Terminal Binası Mekanik Tesisat Ustası arayışımız bulunmaktadır.

20. Victoria's Secret Mağaza Müdür Yardımcısı/Bornova

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALSHAYA SAHA için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Victoria's Secret Mağaza Müdür Yardımcısı/Bornova arayışımız bulunmaktadır.

21. Victoria Secret Mağaza Müdürü / İstinyepark

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALSHAYA SAHA için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Victoria Secret Mağaza Müdürü / İstinyepark arayışımız bulunmaktadır.

22. Starbucks Barista / Beşiktaş

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALSHAYA SAHA için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Starbucks Barista / Beşiktaş arayışımız bulunmaktadır.

23. Starbucks Barista / Şişli

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALSHAYA SAHA için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Starbucks Barista / Şişli arayışımız bulunmaktadır.

24. Starbucks Barista / Bursa

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALSHAYA SAHA için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Starbucks Barista / Bursa arayışımız bulunmaktadır.

25. Starbucks Barista / Bayrampaşa

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALSHAYA SAHA için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Starbucks Barista / Bayrampaşa arayışımız bulunmaktadır.