1. Çağrı Merkezi Takım Lideri-Hatay

Çağrı Merkezi Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Turkcell Global Bilgi için Hatay bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Takım Lideri-Hatay arayışımız bulunmaktadır.

2. Dikimhane Ekip Lideri- Malatya

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Özak Tekstil için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dikimhane Ekip Lideri- Malatya arayışımız bulunmaktadır.

3. Çağrı Merkezi Sigorta Satış Uzmanı - Güngören

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fuzul Grup - Fuzul Yapı İnşaat Pazarlama A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Sigorta Satış Uzmanı - …

4. Pinkberry Ekip Üyesi / Vadi İstanbul Avm

Shaya Mağazacılık için İstanbul Avrupa bölgesinde Pinkberry Ekip Üyesi / Vadi İstanbul Avm arayışımız bulunmaktadır.

5. Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi (Remarketing)

Eğitim Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bilginet Akademi İletişim ve Eğitim Hiz Ltd. Şti. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi (Remarketing) arayışımız bulunmaktadır.

6. Bakım Takım Lideri

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız DEMETAL KALIP VE MAKİNE SAN.TİC . A.Ş için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bakım Takım Lideri arayışımız bulunmaktadır.

7. Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi-Sakarya

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız İhlas Pazarlama için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi-Sakarya arayışımız bulunmaktadır.

8. Pinkberry Ekip Üyesi / Vadi İstanbul Avm

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALSHAYA SAHA için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pinkberry Ekip Üyesi / Vadi İstanbul Avm arayışımız bulunmaktadır.

9. Depo Takım Lideri

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız HAVI Lojistik Ticaret Limited Şirketi için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Takım Lideri arayışımız bulunmaktadır.

10. Çağrı Merkezi Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız DOKAY için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi

Lena Telekomünikasyon için Ankara bölgesinde Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

12. Ürün Dolum Ekip Üyesi - IKEA Bayrampaşa

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız IKEA Türkiye MAPA Mobilya A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ürün Dolum Ekip Üyesi - IKEA Bayrampaşa arayışımız bulunmaktadır.

13. İK İş Ortağı Asistanı (Merkez Ofis & Yurt Dışı)

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Madame Coco için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İK İş Ortağı Asistanı (Merkez Ofis & Yurt Dışı) arayışımız bulunmaktadır.

14. Kurumsal Sigortalar Teknik Sorumlusu

ÇAĞRI SİGORTA ARACILIK hİZMETLERİ LTD ŞTİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kurumsal Sigortalar Teknik Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

15. Uplink/Headend Merkezi Teknikeri

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vakko için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uplink/Headend Merkezi Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

16. Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

17. Media and Communication Specialist

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Anadolu Sağlık Merkezi için Kocaeli bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Media and Communication Specialist arayışımız bulunmaktadır.

18. Fransızca Bilen Müşteri Uzmanı

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Teleperformance Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Fransızca Bilen Müşteri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

19. İtalyanca Bilen Müşteri Uzmanı

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Teleperformance Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İtalyanca Bilen Müşteri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Depo Şefi

Veri Merkezi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Şefi arayışımız bulunmaktadır.

21. Teknik Müdür Yardımcısı | Makine Mühendisi

Alışveriş Merkezleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Wam Turkey için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Müdür Yardımcısı | Makine Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

22. Teknik Servis Elemanı

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız WOOJIN PLAIMM CO.LTD MERKEZİ GÜNEY KORE İSTANBUL MERKEZ ŞUBESİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Güvenlik Sistemleri Teknik Servis Elemanı

Güvenlik sektöründe faaliyet gösteren firmamız MERKEZ 1 GÜVENLİK için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Güvenlik Sistemleri Teknik Servis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Bilgi Teknolojileri Uzmanı

Bilişim Teknoloji Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sektöründe Lider Firma için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi Teknolojileri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Üretim Yöneticisi

Danışmanlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız DD Değişim Dinamikleri Yönetim Merkezi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.