1. Depo Sorumlusu - İzmir Urla Bamboo Avm

Madame Coco için İzmir bölgesinde Depo Sorumlusu - İzmir Urla Bamboo Avm arayışımız bulunmaktadır.

2. Mağaza Müdürü Reeder Manisa Salihli Luna Avm

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız REEDER TEKNOLOJİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdürü Reeder Manisa Salihli Luna Avm arayışımız bulunmaktadır.

3. Reeder Konya Enntepe Avm Mağaza Müdürü

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız REEDER TEKNOLOJİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Reeder Konya Enntepe Avm Mağaza Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

4. İngilizce Bilen İşe Alım Uzmanı

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Teleperformance Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İngilizce Bilen İşe Alım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

5. Part Time Satış Danışmanı - Eskişehir Espark Avm

Dagi için Eskişehir bölgesinde Part Time Satış Danışmanı - Eskişehir Espark Avm arayışımız bulunmaktadır.

6. Mağaza Müdür Yardımcısı - Galataport Avm

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Karaca San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdür Yardımcısı - Galataport Avm arayışımız bulunmaktadır.

7. İtalyanca Bilen Back Offıce Hava Yolu Danışmanı

Doğa İnsan Kaynakları için Tüm Türkiye bölgesinde İtalyanca Bilen Back Offıce Hava Yolu Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Pinkberry Ekip Üyesi / Vadi İstanbul Avm

Shaya Mağazacılık için İstanbul Avrupa bölgesinde Pinkberry Ekip Üyesi / Vadi İstanbul Avm arayışımız bulunmaktadır.

9. Satış Danışmanı Part Time (Van Mall Avm)

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız ECROU MAĞAZACILIK A.Ş. için Van bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Satış Danışmanı Part Time (Van Mall Avm) arayışımız bulunmaktadır.

10. Operasyon Müdür Yardımcısı | City's Nişantaşı Avm

Gayrimenkul, Emlak İşleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Wam Turkey için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Operasyon Müdür Yardımcısı | City's Nişantaşı Avm arayışımız bulunmaktadır.

11. Pinkberry Ekip Üyesi / Vadi İstanbul Avm

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALSHAYA SAHA için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pinkberry Ekip Üyesi / Vadi İstanbul Avm arayışımız bulunmaktadır.

12. Mağaza Müdürü - Kahramanmaraş Piazza AVM

Madame Coco için Kahramanmaraş bölgesinde Mağaza Müdürü - Kahramanmaraş Piazza AVM arayışımız bulunmaktadır.

13. Almanca Bilen Teknik Destek Temsilcisi

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız Procat Danışmanlık Yazılım Telekomünikasyon Pazarlama Ticaret A.Ş. için İstanbul (Tümü) +3 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Almanca Bilen Teknik Destek Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

14. Satış Danışmanı - İstanbul Zorlu Center AVM

English Home için İstanbul Avrupa bölgesinde Satış Danışmanı - İstanbul Zorlu Center AVM arayışımız bulunmaktadır.

15. Müşteri Danışmanı - Ramsey | Emaar Avm

Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ramsey-Kip için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Danışmanı - Ramsey | Emaar Avm arayışımız bulunmaktadır.

16. Mağaza Görsel Sorumlusu(Marmara Forum Avm-Nike)

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Barçın Spor Malz. Tic. ve San. A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Görsel Sorumlusu(Marmara Forum Avm-Nike) arayışımız bulunmaktadır.

17. Fransızca Bilen Müşteri Uzmanı

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Teleperformance Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Fransızca Bilen Müşteri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

18. İtalyanca Bilen Müşteri Uzmanı

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Teleperformance Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İtalyanca Bilen Müşteri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

19. İstanbul Cevahir AVM Reebok - Satış Danışmanı

FLO Mağazacılık için İstanbul Avrupa bölgesinde İstanbul Cevahir AVM Reebok - Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Satış Danışmanı-Bayrampaşa Axis Avm (İstanbul)

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız TIFFANY TOMATO MAĞAZACILIK TEKSTİL TİCARET ANONİM için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı-Bayrampaşa Axis Avm (İstanbul) arayışımız bulunmaktadır.

21. Satış Danışmanı Ankara Maidan AVM

Watsons için Ankara bölgesinde Satış Danışmanı Ankara Maidan AVM arayışımız bulunmaktadır.

22. Mağaza Satış Danışmanı (Bursa Zaferplaza AVM)

Panço için Bursa bölgesinde Mağaza Satış Danışmanı (Bursa Zaferplaza AVM) arayışımız bulunmaktadır.

23. Şanlıurfa Piazza Avm Mağaza Satış Danışmanı

Spor sektöründe faaliyet gösteren firmamız FAST SPOR MALZEMELERİ LİMİTED ŞİRKETİ için Şanlıurfa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Şanlıurfa Piazza Avm Mağaza Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Satış Danışmanı - Mall Of İstanbul

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mediamarkt Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı - Mall Of İstanbul arayışımız bulunmaktadır.

25. Depo Personelleri - Bodrum Oasis AVM

MANGO için Muğla bölgesinde Depo Personelleri - Bodrum Oasis AVM arayışımız bulunmaktadır.