1. Call Center Customer Representative

Çağrı Merkezi Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız First Contact Service Iletisim Hizmetleri A.S. için İstanbul (Tümü) +7 il daha bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Call Center Customer Representative arayışımız bulunmaktadır.

2. Customer Care Representative

Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız FedEx Express Turkey Taşımacılık ve Ticaret Limited Şirketi için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Customer Care Representative arayışımız bulunmaktadır.

3. Customer Service Representative & Dispatch

Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Limo Miami için İstanbul (Tümü) +9 il daha bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Customer Service Representative & Dispatch arayışımız bulunmaktadır.

4. Customer Service Representative & Dispatch

Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Limo Miami için İstanbul (Tümü) +9 il daha bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Customer Service Representative & Dispatch arayışımız bulunmaktadır.

5. Satış Temsilcisi (Silivri)

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mondelez International için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Temsilcisi (Silivri) arayışımız bulunmaktadır.

6. Customer Experience Management Specialist

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vestel A.Ş. için Manisa bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Customer Experience Management Specialist arayışımız bulunmaktadır.

7. Satış Danışmanı (İstanbul Silivri Cadde)

Rossmann için İstanbul Avrupa bölgesinde Satış Danışmanı (İstanbul Silivri Cadde) arayışımız bulunmaktadır.

8. Export Customer Services Specialist

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız T.S.Y. Teknolojik Seramik Yatırımları San.Tic.Ltd. için Bilecik bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Export Customer Services Specialist arayışımız bulunmaktadır.

9. Customer Success Specialist

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız İdesse Danışmanlık Yazılım Üretimi Ltd Şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Customer Success Specialist arayışımız bulunmaktadır.

10. Sürücü Kurye- İstanbul - Silivri (Çantaköy)

MNG Kargo için Tekirdağ bölgesinde Sürücü Kurye- İstanbul - Silivri (Çantaköy) arayışımız bulunmaktadır.

11. Customer Service Specialist

Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız OOCL Gemi için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Customer Service Specialist arayışımız bulunmaktadır.

12. Russian Speaking Export Representative

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız Başboğa Çadır Branda Tic. Ve San. A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Russian Speaking Export Representative arayışımız bulunmaktadır.

13. Customer Service Specialist

Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız OOCL Gemi için İstanbul (Tümü), Mersin bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Customer Service Specialist arayışımız bulunmaktadır.

14. Mekanik & Elektrik Teknisyeni - Silivri

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Çetaş Otomotiv için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik & Elektrik Teknisyeni - Silivri arayışımız bulunmaktadır.

15. Ekip Yönetmeni / Silivri

Hayat ve Emeklilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ekip Yönetmeni / Silivri arayışımız bulunmaktadır.

16. Part Time Satış Danışmanı - Silivri Vega

Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mavi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Part Time Satış Danışmanı - Silivri Vega arayışımız bulunmaktadır.

17. Technical Sales Representative

Tamir, Bakım, Servis ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Power Tk Makina Servis Sanayi A.Ş için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Technical Sales Representative arayışımız bulunmaktadır.

18. Sorani Speaking Customer Expert

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Teleperformance Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Sorani Speaking Customer Expert arayışımız bulunmaktadır.

19. Customer Services Assistant Specialist

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız MSC Gemi Acenteliği A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Customer Services Assistant Specialist arayışımız bulunmaktadır.

20. Bebekolog / Part Satış Danışmanı-Silivri Vega

E-ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız ebebek için İstanbul(Avr.) bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Bebekolog / Part Satış Danışmanı-Silivri Vega arayışımız bulunmaktadır.

21. Lead Customer Experience Manager

Bilişim Teknoloji Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Turkcell ve Grup Şirketleri için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lead Customer Experience Manager arayışımız bulunmaktadır.

22. Customer Support Engineer

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vestel A.Ş. için Manisa +1 il daha bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Customer Support Engineer arayışımız bulunmaktadır.

23. Customer Care Specialist (Temporary)

Bisküvi, Çikolata ve Şekerleme sektöründe faaliyet gösteren firmamız Barry Callebaut Eurasıa Gıda San. Ve Tic. Ltd. Şti için İstanbul(Asya) bölgesinde Periodical olarak çalışacak Customer Care Specialist (Temporary) arayışımız bulunmaktadır.

24. Customer Service Contact

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Valeo Otomotiv Sanayi ve Ticaret AŞ. için Bursa bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Customer Service Contact arayışımız bulunmaktadır.

25. Vodafone Satış Profesyonelleri

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vodafone İstanbul Silivri Kırmızı Bilgisayar Mağazası için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vodafone Satış Profesyonelleri arayışımız bulunmaktadır.