1. Ft - Pt Satış Danışmanı - Kasiyer -Gebze Center

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Koton için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ft - Pt Satış Danışmanı - Kasiyer -Gebze Center arayışımız bulunmaktadır.

2. Proje Satış Sorumlusu

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız mks metal san. tic. ltd. şti için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Satış Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

3. Proje Kalite Mühendisi

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız UPK Otomotiv Yan San. ve Tic. A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Kalite Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

4. Proje Teknikeri

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Noven Mühendislik İnşaat Taahhüt.San ve Tic.Ltd.Şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

5. Proje Mühendisi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Noven Mühendislik İnşaat Taahhüt.San ve Tic.Ltd.Şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

6. Alanya Şube Bireysel Bank. Müşteri Temsilcisi

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Şekerbank için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Alanya Şube Bireysel Bank. Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

7. Proje Satış Sorumlusu

Yapı sektöründe faaliyet gösteren firmamız MAGİC YAPI SAN.TİC.LTD.ŞTİ. için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Satış Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

8. Proje Yönetim Uzmanı

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız KIZILAY YATIRIM HOLDİNG A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Yönetim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Proje Mühendisi

Armetal Yüzey İşlem San.ve Tic. Ltd. Şti. için Bolu bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

10. Center Supervisor (Erenköy)

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Wall Street English-Turkiye için İstanbul (Tümü) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Center Supervisor (Erenköy) arayışımız bulunmaktadır.

11. Proje Mekanik Mühendisi

Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve HVAC sektöründe faaliyet gösteren firmamız Timfog Termomekanik Müh. San. Tic. A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Mekanik Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

12. Proje Destek Mühendisi (Teknik Servis Personeli)

Elektronik Yangın Sistemleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız TEKNİM ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya), Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Destek Mühendisi (Teknik Servis Personeli) arayışımız bulunmaktadır.

13. Reyon Elemanı / Kasiyer - Alanya (Antalya)

Tespo A.Ş. için Antalya bölgesinde Reyon Elemanı / Kasiyer - Alanya (Antalya) arayışımız bulunmaktadır.

14. İnsan Kaynakları Uzmanı

Pazarlama Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız TEMELTAŞ PROJE GELİŞTİRME İNŞAAT SAN. VETİC. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Ofis Asistanı

Pazarlama Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız TEMELTAŞ PROJE GELİŞTİRME İNŞAAT SAN. VETİC. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ofis Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Teknik Servis Elemanı

Gıda Makineleri ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız EFESSA MAKİNA PROJE TAAHÜT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. için Balıkesir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Spanish Teacher / İspanyolca Öğretmeni

Dershane ve Kurslar sektöründe faaliyet gösteren firmamız JUST ENGLISH LANGUAGE AND TOEFL CENTER-SADECE İNGİLİZCE için İstanbul (Tümü) +4 il daha bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Spanish Teacher …

18. Üretim Personeli

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız İDALİNA BECEREN için Çanakkale bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Üretim Personeli arayışımız bulunmaktadır.

19. Giriş Kalite Kontrol Elemanı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız LEKA PROJE SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Giriş Kalite Kontrol Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Kütüphane Sorumlusu

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Üsküdar Amerikan Lisesi için İstanbul(Asya) bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Kütüphane Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

21. Temizlik Görevlisi

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız ESNAK LOJİSTİK VE PROJE NAKLİYAT SANAYİ AŞ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Temizlik Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

22. Makam Şoförü

İN SU PROJE YAPI A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

23. Marketing Manager

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sheraton İstanbul City Center için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Marketing Manager arayışımız bulunmaktadır.

24. Bilgi İşlem Şefi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZYER TURİZM SANAYİ VE TİCARET A.Ş için Aydın bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Bilgi İşlem Şefi arayışımız bulunmaktadır.

25. Dönemsel Satış Danışmanı - Bursa Korupark

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Karaca San. ve Tic. A.Ş. için Bursa bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Dönemsel Satış Danışmanı - Bursa Korupark arayışımız bulunmaktadır.