1. Makine Mühendisi

Proje Taahhüt sektöründe faaliyet gösteren firmamız SAYAR PROJE MÜŞ.MÜH.MİM.İNŞ.VE TİC.LTD.ŞTİ. için Hatay bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

2. Proje ve Uygulama Mühendisi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje ve Uygulama Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

3. Proje Dizayn Yöneticisi (Ges)

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Asunim Yenilenebilir Enerji A.Ş için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Dizayn Yöneticisi (Ges) arayışımız bulunmaktadır.

4. Tekne Teçhiz Proje Sorumlusu

Tersane / Gemi İnşa sektöründe faaliyet gösteren firmamız ANADOLU DENİZ İNŞAAT KIZAKLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tekne Teçhiz Proje Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

5. Proje Satış Uzmanı

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız MARMARA TANITIM FUARCILIK ORG.REKLAM VE TİC.A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Satış Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Elektrik Proje Mühendisi

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Elmest Elektromekanik Sistem Teknolojileri için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Proje Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

7. Mice Proje Uzmanı

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Honest Travel Group için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mice Proje Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Proje Mühendisi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız BAYBURT GRUP İNŞAAT NAKLİYAT MAD.İT.İHR.SAN.VE TİC.A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

9. Proje Yöneticisi

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız SAVRONİK ELEKTRONİKSANAYİ VE TİC.A.Ş. için Eskişehir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

10. Proje Satış Uzmanı

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız DAB TEKNOLOJİ VE LOJİSTİK HİZMETLERİ SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Satış Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Proje Müdürü

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız İNTEK KONUT İNŞAAT A.Ş. için Hatay bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

12. Medikal Proje Yöneticisi

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız İnnovex Sağlık Ürünleri Pazarlama Hizm. Ve Danış. için İstanbul (Tümü), Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Medikal Proje Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

13. Proje Mühendisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız ELSİ ELEKTRİK SİSTEMLERİ SAN.TİC.A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

14. Proje Mühendisi (Kapaklı)

Beyaz Eşyalar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Balorman Orman Ürünleri San.ve Tic.A.Ş. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Mühendisi (Kapaklı) arayışımız bulunmaktadır.

15. Proje Yöneticisi / Yönetmeni

Hazır Mutfak - Banyo sektöründe faaliyet gösteren firmamız RİVİERA BAGNO DIŞ TİC.A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Yöneticisi / Yönetmeni arayışımız bulunmaktadır.

16. Teknik Ressam

Vadi Proje Müşavirlik Mühendislik İnşaat San. Tic için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Ressam arayışımız bulunmaktadır.

17. Resepsiyonist

Pazarlama Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız TEMELTAŞ PROJE GELİŞTİRME İNŞAAT SAN. VETİC. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Resepsiyonist arayışımız bulunmaktadır.

18. C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız MELEKOĞLU PROJE ELEKTRİK MÜHENDİSLİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Hatay bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Satın Alma Yöneticisi

Proje Yönetimi sektöründe faaliyet gösteren firmamız SE CLUB GAYRİMENKUL YÖNETİM YAZILIM BİLİŞİM SİST. PAZ. DAN. VE TİC. A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

20. Muhasebe Görevlisi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız CESA PROJE TAAHHÜT İNŞAAT MÜHENDİSLİK SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ. için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

21. Makine Mühendisi

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız YPU YAPI PROJE UYGULAMA VE TİCARET A.Ş. için Kırıkkale bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

22. Dönemsel Endüstri Mühendisi

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mefar İlaç Sanayii A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Dönemsel Endüstri Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

23. Muhasebe Uzman Yardımcısı

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sofra Yemek Üretim ve Hizmet A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Muhasebe Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

24. Makine Mühendisi

Mekanik Proje Taahhüt sektöründe faaliyet gösteren firmamız LUMIDEA İNŞAAT için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

25. B Sınıfı İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı

İş Güvenliği ve Sağlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Anka Tek Ortak Sağlık Güvenlik Birimi için İstanbul(Asya) bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak B Sınıfı İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı …