1. Pres Operatörü

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Afc Metal Pres San. Ve Dış Tic. Ltd. Şti. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pres Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

2. Kauçuk Pres Operatörü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız AYAZ KAUÇUK PLASTİKVE KALIP MAKİNA SANAYİ TİC.LTD.ŞTİ. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kauçuk Pres Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

3. Pres Elemanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Şehpa Ev Gereçleri Tekstil Sanayi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pres Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Pres Operatörü

İnsan Kaynakları Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Randstad Türkiye için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pres Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

5. Pres Operatörü

Hırdavat Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kale Hırdavat ve Makina A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pres Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

6. Enjeksiyon Pres Operatörü

Beyaz Eşyalar sektöründe faaliyet gösteren firmamız OLDRATİ KAUCUK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Enjeksiyon Pres Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

7. Eksantrik Pres Operatörü

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Klemsan Elektrik Elektronik için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Eksantrik Pres Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

8. Kauçuk Pres Operatörü

Lastik / Kauçuk sektöründe faaliyet gösteren firmamız BEFA METAL KALIP KAUÇUK PAZARLAMA SATIŞ SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kauçuk Pres Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

9. Aerosol Pres Ustası

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız SarıBekir Ambalaj Sanayi ve Ticaret AŞ için Balıkesir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Aerosol Pres Ustası arayışımız bulunmaktadır.

10. Pres Operatörü

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız EKA PANO VE KABİN SİSTEMLERİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pres Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

11. CNC Freze Operatörü

Pressan Madeni Eşya San. Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Freze Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

12. Yönetim Kurulu Asistanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Doğu Pres Otomotiv ve Teknik Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yönetim Kurulu Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Planlama Mühendisi-Sancaktepe/Çerkezköy/Gebze

Beyaz Eşyalar sektöründe faaliyet gösteren firmamız İmsan Pres San. Tic. A.Ş için İstanbul(Asya) +2 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Planlama Mühendisi-Sancaktepe/Çerkezköy/Gebze arayışımız bulunmaktadır.

14. Takım Lideri

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Doğu Pres Otomotiv ve Teknik Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Takım Lideri arayışımız bulunmaktadır.

15. Kaynak Operatörü

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Afc Metal Pres San. Ve Dış Tic. Ltd. Şti. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kaynak Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

16. İş Güvenliği Uzmanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız TOKSAN YEDEK PARÇA İMALAT TİC.SAN. A.Ş AK_PRES için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İş Güvenliği Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Güvenlik Görevlisi

Pressan Madeni Eşya San. Tic. A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Güvenlik Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

18. Üretim Mühendisi-Çerkezköy/Sancaktepe/Gebze

Beyaz Eşyalar sektöründe faaliyet gösteren firmamız İmsan Pres San. Tic. A.Ş için İstanbul(Asya) +2 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Mühendisi-Çerkezköy/Sancaktepe/Gebze arayışımız bulunmaktadır.

19. Kalite Mühendisi

Pressan Madeni Eşya San. Tic. A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

20. Bakım Mühendisi

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tanatar Kalıp Ve Pres İşl. San Ve Tic. Ltd. Şti. için Eskişehir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bakım Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

21. Üretim Mühendisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Doğu Pres Otomotiv ve Teknik Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

22. CNC Taşlama Operatörü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Doğu Pres Otomotiv ve Teknik Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Taşlama Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

23. Lazer Kesim Sorumlusu

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız TUNGA METAL MAKİNE LAZER PRES OTOMOTİV SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lazer Kesim Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

24. CNC Torna Operatörü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız DOĞU PRES OTOMOTİV VE TEKNİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Torna Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

25. Kalite Kontrol Teknisyeni-Kocaeli/İst./Tekirdağ

Beyaz Eşyalar sektöründe faaliyet gösteren firmamız İmsan Pres San. Tic. A.Ş için İstanbul(Asya) +2 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Teknisyeni-Kocaeli/İst./Tekirdağ arayışımız bulunmaktadır.