1. Santral Görevlisi/Pbx Operator

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sheraton Grand İstanbul Ataşehir için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Santral Görevlisi/Pbx Operator arayışımız bulunmaktadır.

2. Eksantrik ve Hidrolik Pres Operatörü

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Eksantrik ve Hidrolik Pres Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

3. Pres ve Dövme Operatörü

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ASSAN GROUP MAKİNE SAVUNMA SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pres ve Dövme Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

4. Pres Operatörü

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız AKOĞLU OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pres Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

5. Eksantrik Ve Hidrolik Pres Ustası

Sumak Pompa için İstanbul Anadolu, Kocaeli bölgesinde Eksantrik Ve Hidrolik Pres Ustası arayışımız bulunmaktadır.

6. Pres Operatörü

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Torun Metal A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pres Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

7. Pres Operatörü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız KOÇAK BANTÇILIK SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pres Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

8. Pres Operatörü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız VOLT ELEKTRİK MOTOR SAN. VE TİC. A.Ş.(KEMALPAŞA) için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pres Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

9. Pres Operatörü

Ho Won Otomotiv İnş.Mlz.Filtre Sist.San.Ve Tic.A.Ş için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pres Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

10. Pres Elemanı

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Lider Kozmetik San Tic A.Ş için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pres Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Pres Operatörü

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız Topbaş Group için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pres Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

12. Pres Operatörü (Hadımköy)

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Manpower için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pres Operatörü (Hadımköy) arayışımız bulunmaktadır.

13. Pres Operatörü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız FENESE için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pres Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

14. Kauçuk Pres Operatörü

Lastik / Kauçuk sektöründe faaliyet gösteren firmamız BELKA KAUÇUK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kauçuk Pres Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

15. Transfer Pres Operatörü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tefaş A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Transfer Pres Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

16. Makine Operatörü (Abkant Pres / Roll-Form)

Maden ve Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız GAPSAN GALVANİZ PROFİL SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Operatörü (Abkant Pres / Roll-Form) arayışımız bulunmaktadır.

17. Mühendis

Kama Pres için İstanbul Avrupa bölgesinde Mühendis arayışımız bulunmaktadır.

18. Mekanik Montaj Ustası

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ales Pres için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Montaj Ustası arayışımız bulunmaktadır.

19. Üretim Mühendisi

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Aslar Pres Döküm Sanayi ve Ticaret A.Ş. için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

20. Satış Destek Uzman Yardımcısı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Uğur Pres Makina Inş. San. Ve Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Destek Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

21. Yemekhane ve Temizlik Elemanı

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ales Pres için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yemekhane ve Temizlik Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Kaynak Elemanı

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ales Pres için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kaynak Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

23. İhracat Satış Uzman Yardımcısı

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Aslar Pres Döküm Sanayi ve Ticaret A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Satış Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

24. İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı

Pressan Madeni Eşya San. Tic. A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Elektrik Bakım Operatörü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız TOKSAN YEDEK PARÇA İMALAT TİC.SAN. A.Ş AK_PRES için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Operatörü arayışımız bulunmaktadır.