1. Plastik Enjeksiyon Operatörü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız AYAZ KAUÇUK PLASTİKVE KALIP MAKİNA SANAYİ TİC.LTD.ŞTİ. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Plastik Enjeksiyon Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

2. Plastik Enjeksiyon Teknisyeni

Biyoteknoloji sektöründe faaliyet gösteren firmamız MEDGENETİCS TIBBİ VE LABORATUVAR ÜRÜNLERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Plastik Enjeksiyon Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

3. Satış Danışmanı - Manisa Salihli

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız LC Waikiki için Manisa bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Satış Danışmanı - Manisa Salihli arayışımız bulunmaktadır.

4. Bebekolog /Part Satış Danışmanı -Manisa Akhisar

E-ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız ebebek için Manisa bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Bebekolog /Part Satış Danışmanı -Manisa Akhisar arayışımız bulunmaktadır.

5. Süvari Giyim - Part Time Satış Danışmanı - Manisa Forum Magnesia

Süvari Giyim için Manisa bölgesinde Süvari Giyim - Part Time Satış Danışmanı - Manisa Forum Magnesia arayışımız bulunmaktadır.

6. Ön Saha Satış Elemanı (Manisa Akhisar)

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Shell Petrol A.Ş için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Saha Satış Elemanı (Manisa Akhisar) arayışımız bulunmaktadır.

7. Üretim Elemanı - Manisa

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız NBR MAKİNA için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Elemanı - Manisa arayışımız bulunmaktadır.

8. Plastik Cerrahi Uzmanı

Tıbbi Cihaz ve Malzemeler sektöründe faaliyet gösteren firmamız NİV TIBBİ HİZMETLER TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Plastik Cerrahi Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Bilgi Teknolojileri / IT Uzmanı

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız HUZUR PLASTİK KİMYEVİ MADDELER ITHALAT IHRACAT SA için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi Teknolojileri / IT Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Planlama Mühendisi

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız İRG MAKİNA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Planlama Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

11. Kalite Ölçüm Operatörü

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız CONTEC MAKİNA İMALAT ÜRETİM SANAYİ İÇ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Ölçüm Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

12. Vardiya Amir Yardımcısı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Plastitek Enjeksiyon Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vardiya Amir Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

13. Üretim Operatörü

DOĞUŞ VANA ve DÖKÜM SAN. TİC. A.Ş. için Manisa +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

14. R&D Dynamic System Design Engineer

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vestel A.Ş. için Manisa bölgesinde Full-Time olarak çalışacak R&D Dynamic System Design Engineer arayışımız bulunmaktadır.

15. Muhasebe Elemanı

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız IRAK PLASTİK SAN. VETİC.A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Ege Bölge Şubeleri - Operasyon Yönetici Yardımcısı

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız TEB - Türk Ekonomi Bankası için Manisa +3 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ege Bölge Şubeleri - Operasyon Yönetici Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

17. Kalite Kontrol Teknikeri

Beyaz Eşyalar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Konveyör A.Ş. için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

18. Gazaltı Kaynakcısı

Beyaz Eşyalar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Konveyör A.Ş. için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gazaltı Kaynakcısı arayışımız bulunmaktadır.

19. 3D Ölçüm Teknikeri

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız ACT Metal Plastik Otomotiv San. ve Tic.Ltd.Şti. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak 3D Ölçüm Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

20. Torna Operatörü

Beyaz Eşyalar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Konveyör A.Ş. için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Torna Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

21. Kauçuk Pres Operatörü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız AYAZ KAUÇUK PLASTİKVE KALIP MAKİNA SANAYİ TİC.LTD.ŞTİ. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kauçuk Pres Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

22. Metal İşleri ve Boyahane Mühendisi

Demir- Çelik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Öztaş Demir Çelik için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Metal İşleri ve Boyahane Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

23. Forklift Operatörü

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yusen İnci Lojistik ve Ticaret A.Ş için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Forklift Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

24. Vardiya Amiri

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız PAMAŞ PLASTİK AMB. MALZ. SAN. VE TİC. A.Ş. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vardiya Amiri arayışımız bulunmaktadır.

25. CNC Dik İşleme Operatörü

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALDE PLASTİK KALIP SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Dik İşleme Operatörü arayışımız bulunmaktadır.