1. Part Time Satış Danışmanı ( Marmaris – Nike )

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Barçın Spor Malz. Tic. ve San. A.Ş. için Muğla bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Part Time Satış Danışmanı ( Marmaris – …

2. Satış Danışmanı Ankara Cepa AVM

Watsons için Ankara bölgesinde Satış Danışmanı Ankara Cepa AVM arayışımız bulunmaktadır.

3. Bebekolog / Part Satış Danışmanı-Sakarya Agora

E-ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız ebebek için Sakarya bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Bebekolog / Part Satış Danışmanı-Sakarya Agora arayışımız bulunmaktadır.

4. Satış Danışmanı - Manisa Salihli

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız LC Waikiki için Manisa bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Satış Danışmanı - Manisa Salihli arayışımız bulunmaktadır.

5. Muhasebe Uzman Yardımcısı (Ankara)

Elektromekanik Tesisat sektöründe faaliyet gösteren firmamız MEKATRONİK İNŞAAT MÜHENDİSLİK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzman Yardımcısı (Ankara) arayışımız bulunmaktadır.

6. Depo Personeli - İstanbul Atlaspark Avm

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız LC Waikiki için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Personeli - İstanbul Atlaspark Avm arayışımız bulunmaktadır.

7. Satış Danışmanı Viaport Marina AVM

Watsons için İstanbul Anadolu bölgesinde Satış Danışmanı Viaport Marina AVM arayışımız bulunmaktadır.

8. 5M Derince Avm Migros Meyve Sebze Tezgahtarı

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Migros Ticaret A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak 5M Derince Avm Migros Meyve Sebze Tezgahtarı arayışımız bulunmaktadır.

9. Mağaza Depo Elemanı - İstanbul Optimum Avm

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Karaca San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Depo Elemanı - İstanbul Optimum Avm arayışımız bulunmaktadır.

10. Education Adviser

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız The Turkish Fulbright Commission için İstanbul (Tümü) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Education Adviser arayışımız bulunmaktadır.

11. Müşteri Danışmanı İstanbul

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Garanti BBVA için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Danışmanı İstanbul arayışımız bulunmaktadır.

12. International Roadfreight Pricing Specialist

Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız DHL Global Forwarding Taşımacılık A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak International Roadfreight Pricing Specialist arayışımız bulunmaktadır.

13. İnsan Kaynakları Elemanı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız OMC YAPI MÜHENDİSLİK İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Şoför / Sürücü

Maden ve Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız MNG Orko Madencilik A.Ş için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Şoför / Sürücü arayışımız bulunmaktadır.

15. Ofis Asistanı

Gayrimenkul, Emlak İşleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız KAYA MOTORS GAYRİMENKUL için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ofis Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Sales Specialist

Halı / Kilim sektöründe faaliyet gösteren firmamız HASANS RUGS HALICILIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Sales Specialist arayışımız bulunmaktadır.

17. Mechanical Engineer

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız DIGILOCK KİLİT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Mechanical Engineer arayışımız bulunmaktadır.

18. Mağaza Müdürü - İstanbul Avrupa Yakası

Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdürü - İstanbul Avrupa Yakası arayışımız bulunmaktadır.

19. Supply Chain Management S&O P Planner

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız KT&G Tütün Mamülleri için İzmir bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Supply Chain Management S&O P Planner arayışımız bulunmaktadır.

20. Beyaz Eşya Mağaza Müdürü

Beyaz Eşyalar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Aksümer Dayanıklı Tüketim Malları Mobilya Nakliyat için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Beyaz Eşya Mağaza Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

21. Diş Kliniğine Tecrübeli Hasta Kabul Sorumlusu

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Dentram Diş Hekimliği ve Sağlık Hizmetleri Ltd. Şt için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Diş Kliniğine Tecrübeli Hasta Kabul Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

22. Supply Chain Management S&Op Planner

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız KT&G Tütün Mamülleri için İzmir bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Supply Chain Management S&Op Planner arayışımız bulunmaktadır.

23. CNC Torna Operatörü

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız BAF SAVUNMA MAKİNA İMALAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Torna Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

24. Ship Broker

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız MID-SHIP GEMİ KİRALAMA VE LOJİSTİK LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Ship Broker arayışımız bulunmaktadır.

25. Motorlu Kurye

Finansal Hizmetler sektöründe faaliyet gösteren firmamız PAYSER TEKNOLOJİ A.Ş. için İstanbul (Tümü) +2 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Motorlu Kurye arayışımız bulunmaktadır.