1. Paketleme ve Lojistik Mühendisi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız CANEL OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Paketleme ve Lojistik Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

2. Üretim Yöneticisi

Bağlantı Elemanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız TORK BAĞLANTI ELEMANLARI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

3. Paketleme Elemanı

COOKSHOP için İstanbul Avrupa bölgesinde Paketleme Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Asistan Steril Paketleme Mühendisi

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız GEN İLAÇ ve SAĞLIK ÜRÜNLERİ SANAYİ ve TİCARET A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Asistan Steril Paketleme Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

5. Depo ve Yumurta Paketleme

TAKTAK YUMURTA için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo ve Yumurta Paketleme arayışımız bulunmaktadır.

6. Sevkiyat ve Paketleme Yöneticisi

Depo - Antrepo sektöründe faaliyet gösteren firmamız EREN ÇELİK AHŞAP VEMETAL MÖBLE SANVE TC LTD ŞTİ için Çankırı bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sevkiyat ve Paketleme Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

7. Paketleme Elemanı

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Penasia Kozmetik İç ve DışTicaret Anonim Şirketi için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Paketleme Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Paketleme Elemanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız PETEKÇİ GIDA PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Paketleme Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Dolum ve Paketleme Mühendisi (Adana)

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Anadolu Efes Türkiye için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dolum ve Paketleme Mühendisi (Adana) arayışımız bulunmaktadır.

10. E-Ticaret Ürün Paketleme Personeli

Terteks Tekstil İthalat İhracat ve Pazarlama A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak E-Ticaret Ürün Paketleme Personeli arayışımız bulunmaktadır.

11. Finans ve Muhasebe Yöneticisi

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız İnka Yapı Bağlantı Elemanları San.Tic.A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finans ve Muhasebe Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

12. Satış Pazarlama Sorumlusu

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız Çetinkayalar Yapı Elemanları A.Ş. için Diyarbakır bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Pazarlama Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

13. İnsan Kaynakları Elemanı

Yapı sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZGÜR YAPI ELEMANLARI MERMER MADEN SAN. Ve TİC. A için Afyon bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Üretim Müdür Yardımcısı

Boru Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız BALÇIK ISI ELEMANLARI SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Müdür Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

15. İnsan Kaynakları ve Eğitim Uzmanı

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız İnka Yapı Bağlantı Elemanları San.Tic.A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları ve Eğitim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Makine Mühendisi

Metusan Yapı Elemanları San Ve Tic Ltd için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

17. Labaratuvar Sorumlusu

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yardımcı Prefabrik Yapı Elemanları A.Ş. için Konya +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Labaratuvar Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

18. Makam Şoförü

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fibrobeton Yapı Elemanları San. İnş. ve Tic. A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

19. Bilgi İşlem Elemanı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fibrobeton Yapı Elemanları San. İnş. ve Tic. A.Ş için Düzce bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi İşlem Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Muhasebe Sorumlusu

Bağlantı Elemanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Uysal Civata Ticaret ve Sanayi A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

21. Prekast Tasarım ve Çizim Sorumlusu

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fibrobeton Yapı Elemanları San. İnş. ve Tic. A.Ş için Düzce bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Prekast Tasarım ve Çizim Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

22. İnşaat Mühendisi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yardımcı Prefabrik Yapı Elemanları A.Ş. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnşaat Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

23. Sipariş Planlama Uzmanı

A Raymond Bağlantı Elemanları San. ve Tic. Ltd. Şt için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sipariş Planlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Üretim ve Planlama Mühendisi

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız MG GROUP İKLİMLENDİRME ELEMANLARI SAN.VE TİC. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim ve Planlama Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

25. Üretim Elemanı

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız MG GROUP İKLİMLENDİRME ELEMANLARI SAN.VE TİC. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Elemanı arayışımız bulunmaktadır.