1. Servis Danışmanı-Alanya

HONDA ALANYA MOTOR TİC. LTD.ŞTİ. için Antalya bölgesinde Servis Danışmanı-Alanya arayışımız bulunmaktadır.

2. Bebekolog/Satış Danışman-Antalya Alanya

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız ebebek için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bebekolog/Satış Danışman-Antalya Alanya arayışımız bulunmaktadır.

3. Bebekolog/Part Satış Danışmanı-Alanya

E-ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız ebebek için Antalya bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Bebekolog/Part Satış Danışmanı-Alanya arayışımız bulunmaktadır.

4. Kobi Bankacılığı Py- Kbi- Alanya Şubesi

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız DenizBank için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kobi Bankacılığı Py- Kbi- Alanya Şubesi arayışımız bulunmaktadır.

5. Promotör Alanya

HRT İnsan Kaynakları için Antalya bölgesinde Promotör Alanya arayışımız bulunmaktadır.

6. Mağaza Satış Danışmanı - Alanya City

Mudo için Antalya bölgesinde Mağaza Satış Danışmanı - Alanya City arayışımız bulunmaktadır.

7. Mağaza Satış Danışmanı - Alanya Marina

Mudo için Antalya bölgesinde Mağaza Satış Danışmanı - Alanya Marina arayışımız bulunmaktadır.

8. Satış Danışmanı (Antalya Alanya Mall Of Konaklı Avm)

Rossmann için Antalya bölgesinde Satış Danışmanı (Antalya Alanya Mall Of Konaklı Avm) arayışımız bulunmaktadır.

9. Satış Danışmanı (Alanya Akdeniz Park Avm)

Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız LOFT için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı (Alanya Akdeniz Park Avm) arayışımız bulunmaktadır.

10. Alanya Akdeniz Park Network - Satış Danışmanı

AY MARKA MAĞAZACILIK A.Ş için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Alanya Akdeniz Park Network - Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Mağaza Satış Danışmanı - Alanya

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız İnci Mobilya Malz. Tic. Ve San. A.Ş ( Yatsan) için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Satış Danışmanı - Alanya arayışımız bulunmaktadır.

12. Satış Danışmanı - Alanya Akdeniz Avm

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız BHPC ISTANBUL GIYIM SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı - Alanya Akdeniz Avm arayışımız bulunmaktadır.

13. Satış Danışmanı- Alanya

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mediamarkt Türkiye için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı- Alanya arayışımız bulunmaktadır.

14. Özel Güvenlik Görevlisi (Alanya)

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız ODEON GÜVENLİK KORUMA VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ - ODEON SECURITY için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Özel Güvenlik Görevlisi (Alanya) arayışımız bulunmaktadır.

15. (Alanya) Kan Alma Görevlisi

Tıbbi Laboratuvarlar sektöründe faaliyet gösteren firmamız İstanbul Laboratuvarları Tic. A. Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak (Alanya) Kan Alma Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

16. Bayi Satış Temsilcisi - Antalya (Alanya)

Alkollü İçecek sektöründe faaliyet gösteren firmamız Türk Tuborg için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bayi Satış Temsilcisi - Antalya (Alanya) arayışımız bulunmaktadır.

17. Alanya Tanzim Destek Elemanı

Mapp Pazarlama için Antalya bölgesinde Alanya Tanzim Destek Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Mağaza Müdürü (Alanya Akdeniz Park Avm)

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız ECROU MAĞAZACILIK A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdürü (Alanya Akdeniz Park Avm) arayışımız bulunmaktadır.

19. Denetim Müdürü

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Long Beach Resorts Alanya için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Denetim Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

20. Bütçe ve Raporlama Yöneticisi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Long Beach Resorts Alanya için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bütçe ve Raporlama Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

21. Strateji ve Operasyonel Mükemmellik Yöneticisi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Long Beach Resorts Alanya için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Strateji ve Operasyonel Mükemmellik Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

22. Yetenek ve Organizasyonel Gelişim Yöneticisi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Long Beach Resorts Alanya için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yetenek ve Organizasyonel Gelişim Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

23. Tele-Satış Uzmanı

Bilişim Teknoloji Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız BOLD GUVENLIK SISTEMLERI için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tele-Satış Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Vodafone Vdm Satış Temsilcisi

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vodafone Antalya Alanya Compass Mağazası için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vodafone Vdm Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

25. Satış Danışmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Alanya Özkaymak Turizm İşletmeciliği A.Ş. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.