1. Servis Danışmanı (Efe Otomotiv - Ankara)

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız YÜCE AUTO YETKİLİ SATICI için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Danışmanı (Efe Otomotiv - Ankara) arayışımız bulunmaktadır.

2. Otokoç Bursa Nilüfer Fiat - Servis Danışmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Otokoç Otomotiv Tic. ve San. A.Ş için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Otokoç Bursa Nilüfer Fiat - Servis Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

3. Satış Danışmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ayyapı Otomotiv İnşaat Turizm A.Ş. için Trabzon bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

4. İkinci El Satış Danışmanı (Samandıra)

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Borusan Otomotiv için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İkinci El Satış Danışmanı (Samandıra) arayışımız bulunmaktadır.

5. Forklift Servis Teknisyeni

Zirve istif için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Forklift Servis Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

6. Servis Mühendisi-Elektrik Elektronik

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Borusan Makina ve Güç Sistemleri için Diyarbakır bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Mühendisi-Elektrik Elektronik arayışımız bulunmaktadır.

7. Servis Mühendisi-Mekanik

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Borusan Makina ve Güç Sistemleri için Diyarbakır bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Mühendisi-Mekanik arayışımız bulunmaktadır.

8. Ödeme Sistemi Veri Giriş Uzman Yardımcısı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Borusan Otomotiv için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ödeme Sistemi Veri Giriş Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

9. Yedek Parça Danışmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gaziantepli Kardeşler Otomotiv San Tic. ve Paz. A için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yedek Parça Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Nusr-Et Servis Komisi (Etiler)

Yiyecek Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız D Et ve Et Ürünleri Gıda Pazarlama Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Nusr-Et Servis Komisi (Etiler) arayışımız bulunmaktadır.

11. Kurumsal İletişim ve Pazarlama Yöneticisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Paşalı Grubu için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kurumsal İletişim ve Pazarlama Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

12. Hasar Danışmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız KOCAELİ KAYA SATIŞ VE PAZARLAMA A.Ş için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasar Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Depo Şefi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gülersan Yağlama Cihazları San.Tic.Ltd.Şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Şefi arayışımız bulunmaktadır.

14. İhracat Operasyon Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Petlas Lastik Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Operasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Muhasebe Elemanı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız Rekor Otomotiv Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Son Kontrol Teknisyeni-İzmir

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız Çetaş Otomotiv için İzmir +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Son Kontrol Teknisyeni-İzmir arayışımız bulunmaktadır.

17. Mühendislik ve Ürge Yöneticisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Floteks A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mühendislik ve Ürge Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

18. Satış Sorumlusu

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gülersan Yağlama Cihazları San.Tic.Ltd.Şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

19. E-Ticaret Sorumlusu

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gülersan Yağlama Cihazları San.Tic.Ltd.Şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak E-Ticaret Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

20. Bordro ve Özlük İşleri Sorumlusu

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Telli Grup için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bordro ve Özlük İşleri Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

21. Müşteri Danışmanı (Doğuş Oto Ankara)

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Doğuş Oto için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Danışmanı (Doğuş Oto Ankara) arayışımız bulunmaktadır.

22. Dikim Operatörü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız AUNDE TEKNİK TEKSTİL SAN. A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dikim Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

23. Çağrı Merkezi Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız DOKAY için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Şoför / Sürücü

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız Rekor Otomotiv Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Şoför / Sürücü arayışımız bulunmaktadır.

25. Reklam ve İletişim Sorumlusu

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız ARP OTOMOBİL AŞ. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Reklam ve İletişim Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.