1. Hammadde Satın Alma Yöneticisi

Hidrolik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fmc için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hammadde Satın Alma Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

2. Satış Danışmanı - Kocaeli 41 Burda Avm Emsan

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Karaca San. ve Tic. A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı - Kocaeli 41 Burda Avm Emsan arayışımız bulunmaktadır.

3. Satış Danışmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Oflazlar Otomotiv San Tic Ltd Şti için Sivas bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Saha Satış Temsilcisi

Medikal Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız İŞKAR TEKNOLOJİ MEDİKAL KOZMETİK SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ için İstanbul (Tümü) +8 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

5. Almanca Bilen Çağrı Merkezi Operatörü

DİZELMAR OTOMOTİV için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Almanca Bilen Çağrı Merkezi Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

6. Ankara Otomobil Satış Destek Elemanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız 2-A İnşaat Mühendislik Turizm Otomotiv San Tic Ltd Şti için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ankara Otomobil Satış Destek Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Servis Danışmanı Otomotiv

Oto Yetkili Satıcıları sektöründe faaliyet gösteren firmamız TUFANLAR OTOMOTİV SAN. TİC. LTD. ŞTİ için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Danışmanı Otomotiv arayışımız bulunmaktadır.

8. Saha Satış Temsilcisi

Finansal Hizmetler sektöründe faaliyet gösteren firmamız TOM Digital Teknoloji ve Danışmanlık A.Ş. için İstanbul (Tümü) +50 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

9. İletişim Danışmanı (İnegöl Şube)

GAMA TELEKOMUNIKASYON SAN.VE TIC.LTD.STI için Bursa bölgesinde İletişim Danışmanı (İnegöl Şube) arayışımız bulunmaktadır.

10. Fabrika Müdürü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız SHANTİGO OTOMOTİV SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Fabrika Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

11. Kalite Mühendisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kale Oto Radyatör San. ve Tic. A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

12. Üretim Mühendisi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Eruslu Sağlık Ürünleri San. ve Tic. A.Ş için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

13. Muhasebe Uzmanı

Akü - Pil - Batarya sektöründe faaliyet gösteren firmamız Atlı Otomotiv Nakliyat San. ve Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Aşçı Yardımcısı

Deniz Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız FİKRET BALIK GIDA RESTORAN HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Aşçı Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

15. Proje Yöneticisi / Yönetmeni

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız MARTAŞ YEMEK VE GIDA SAN.TİC. A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Yöneticisi / Yönetmeni arayışımız bulunmaktadır.

16. Matematik Öğretmeni

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız İdea Koleji için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Matematik Öğretmeni arayışımız bulunmaktadır.

17. Muhasebe Elemanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız karacakaya gıda san tic ltd şti. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Genel Başvuru

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız SOZAL KİMYA SAN. VE TİCARET A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru arayışımız bulunmaktadır.

19. İhracat Satış Uzmanı

Ev Mobilyaları sektöründe faaliyet gösteren firmamız BOZTAŞ PREMİUM MOBİLYA LİMİTED ŞİRKETİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Satış Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. İnsan Kaynakları Sorumlusu

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bereket İlaç Kozmetik San. ve Tic A.Ş için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

21. İnşaat Mühendisi

Enerji Üretim ve Dağıtım sektöründe faaliyet gösteren firmamız ER-KAYA İNŞ. MÜH. NAK.TAAH.TİC. AŞ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnşaat Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

22. Vale

Gül-Al Otomotiv İth.İhr.San.Tic.Ltd.Şti için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vale arayışımız bulunmaktadır.

23. Satış ve Teknoloji Uzmanı

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız AKILLI SAHA TEKNOLOJİLERİ SATIŞ VE SERVİS ANONİM ŞİRKETİ için Eskişehir +2 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış ve Teknoloji Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

24. İşe Alım ve Eğitim Süreç Yöneticisi

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÇETİN FAMİLY TEKSTİL GIDA PAZARLAMA SAN.ve TİC.LTD.ŞTİ. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşe Alım ve Eğitim Süreç Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

25. Mutfak Komisi

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız CANEVİ TURİZM VE OTELCİLİK ANONİM ŞİRKETİ ( Holiday Inn Otel ) için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mutfak Komisi arayışımız bulunmaktadır.