1. Yurt Dışı Operasyon Sorumlusu

Hava Taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız KAPPA TURİZM VE TİC.A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yurt Dışı Operasyon Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

2. Lojistik Operasyon Uzmanı

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Terminal Lojistik için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lojistik Operasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

3. Otomobil Satış Danışmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gülsoy Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Otomobil Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Videographer

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ankara Otomotiv Servis Hizmetleri A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Videographer arayışımız bulunmaktadır.

5. Ön Muhasebe Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Nükte Otomotiv için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

6. İstanbul Saha Operasyon Uzmanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız D724 için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İstanbul Saha Operasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Muhasebe Müdürü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hastalya Otomotiv için Denizli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

8. Satış Müdürü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mepa Otomotiv Ve İnşaat San. Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

9. Production Control & Logistics Manager

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Motherson SAS Turkey Otomotiv Servis Ticaret Limited Şirketi için Kocaeli bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Production Control & Logistics Manager arayışımız bulunmaktadır.

10. Otomobil ve Hta Müşteri Danışmanı - Gaziantep

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Koluman Motorlu Araçlar Tic. ve San. A.Ş. için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Otomobil ve Hta Müşteri Danışmanı - Gaziantep arayışımız bulunmaktadır.

11. CNC Bakım Personeli

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Adöksan Döküm Sanayi Tic.Ltd.Şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Bakım Personeli arayışımız bulunmaktadır.

12. Hasar Dosya Sorumlusu

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Enka Motorlu Araçlar AŞ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasar Dosya Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

13. İş Analisti

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız AUTO GONG için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İş Analisti arayışımız bulunmaktadır.

14. Formen (Doğuş Oto Ankara)

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Doğuş Oto için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Formen (Doğuş Oto Ankara) arayışımız bulunmaktadır.

15. Finans Müdürü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız GÜRSOY OTO SAN TİC.LTD ŞTİ için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finans Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

16. Aparat Fikstür Bakım Operatörü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız KÜÇÜKOĞLU HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Aparat Fikstür Bakım Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

17. Makam Şoförü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız OTOMOL için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

18. Satış Danışmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALDO OTOMOTİV için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Cam Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız ŞAHİN METAL İMALAT SAN. ve TİC. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Cam Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Finans Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız GALLERİA ATAŞEHİR OTO için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finans Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Aşçı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız GALLERİA ATAŞEHİR OTO için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Aşçı arayışımız bulunmaktadır.

22. Müşteri Kalite Mühendisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Alba Plastik San. ve Tic. A.Ş için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Kalite Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

23. Plastik Enjeksiyon Operatörü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız AYAZ KAUÇUK PLASTİKVE KALIP MAKİNA SANAYİ TİC.LTD.ŞTİ. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Plastik Enjeksiyon Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

24. Kauçuk Pres Operatörü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız AYAZ KAUÇUK PLASTİKVE KALIP MAKİNA SANAYİ TİC.LTD.ŞTİ. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kauçuk Pres Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

25. Boyahane Kalite Sorumlu Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tırsan Şirketler Grubu için Sakarya +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Boyahane Kalite Sorumlu Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.