1. Satış Danışmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Oflazlar Otomotiv San Tic Ltd Şti için Sivas bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Müşteri Hizmetleri Asistanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Geliver Bilişim Yazılım Lojistik Ticaret Pazarlama Danışmanlık Arge Anonim Şirketi için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Hizmetleri Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

3. Ankara Otomobil Satış Destek Elemanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız 2-A İnşaat Mühendislik Turizm Otomotiv San Tic Ltd Şti için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ankara Otomobil Satış Destek Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Servis Danışmanı Otomotiv

Oto Yetkili Satıcıları sektöründe faaliyet gösteren firmamız TUFANLAR OTOMOTİV SAN. TİC. LTD. ŞTİ için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Danışmanı Otomotiv arayışımız bulunmaktadır.

5. Kat Hizmetleri Görevlisi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız NiziplioğluTurizm Yatırımları Otel.San Tic Ltd Şti için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kat Hizmetleri Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

6. Paketleme Makinesi Bakım Ustası

Beşsan Makarna Gıda San.Tic.A.Ş. için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Paketleme Makinesi Bakım Ustası arayışımız bulunmaktadır.

7. Eğitim ve Cilt Bakım Uzmanı

Dermokozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız NAOS İSTANBUL KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Eğitim ve Cilt Bakım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Satış Sonrası Hizmetler Uzmanı

Çelik Montaj İmalat sektöründe faaliyet gösteren firmamız SARIMET ÇELİK İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Sonrası Hizmetler Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Royal Cert Belgelendirme Gözetim Hizmetleri A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

10. İkram Görevlisi - Yönetim Katı

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Birevim için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İkram Görevlisi - Yönetim Katı arayışımız bulunmaktadır.

11. Sosyal Medya Yöneticisi

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fier İnşaat Turizm Eğitim ve Sağlık Hizmetleri A.Ş için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sosyal Medya Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

12. Temizlik Görevlisi

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Dilko Dil Kültür Hizmetleri ve Okulculuk Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Temizlik Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

13. Eğitim Satış Danışmanı

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Levent Amerikan Kültür Özel Eğitim Hizmetleri Ltd için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Eğitim Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Fabrika Müdürü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız SHANTİGO OTOMOTİV SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Fabrika Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

15. Kalite Mühendisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kale Oto Radyatör San. ve Tic. A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

16. Satış Müdürü

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız İstanbul Dil Eğitim Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

17. Muhasebe Uzmanı

Akü - Pil - Batarya sektöründe faaliyet gösteren firmamız Atlı Otomotiv Nakliyat San. ve Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Garson

Gıda Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız vetaş danışmanlık turizm gıda için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Garson arayışımız bulunmaktadır.

19. Saha Satış Temsilcisi

Finansal Hizmetler sektöründe faaliyet gösteren firmamız TOM Digital Teknoloji ve Danışmanlık A.Ş. için İstanbul (Tümü) +50 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

20. Satış Danışmanı

Sağlık Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız vivamar healty and tourism için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Vale

Gül-Al Otomotiv İth.İhr.San.Tic.Ltd.Şti için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vale arayışımız bulunmaktadır.

22. Aşçı

Gıda Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız AKHAN UN FABRİKASI VE TARIM ÜRN GIDA SAN TİC LTDŞT için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Aşçı arayışımız bulunmaktadır.

23. Pratisyen Hekim

Sağlık Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Erzincan Özel Neon Hastanesi için Erzincan bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pratisyen Hekim arayışımız bulunmaktadır.

24. Muhasebe Elemanı

Tamir, Bakım, Servis ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız KD TEKNİK OTOMOTİV SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

25. İş Analisti

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Moda Selvim için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İş Analisti arayışımız bulunmaktadır.