1. Oto Lastik Montaj Personeli

Oto Lastiği sektöründe faaliyet gösteren firmamız Durmaz Lastik için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Oto Lastik Montaj Personeli arayışımız bulunmaktadır.

2. Oto Lastik Montaj Personeli

Karayolu Taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız 43 NOLU SEFERİHİSAR ÜRKMEZ MOTORLU TAŞIYICILAR KOOPERATİFİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Oto Lastik Montaj Personeli arayışımız bulunmaktadır.

3. Satış Temsilcisi- İstanbul İstinye Park AVM

D&R için İstanbul Avrupa bölgesinde Satış Temsilcisi- İstanbul İstinye Park AVM arayışımız bulunmaktadır.

4. Mağaza Müdür Yardımcısı İstinye Park Avm

Gap için İstanbul Avrupa bölgesinde Mağaza Müdür Yardımcısı İstinye Park Avm arayışımız bulunmaktadır.

5. (Alan Personeli) - (Maltepe Park Playland)

Playland için İstanbul Anadolu bölgesinde (Alan Personeli) - (Maltepe Park Playland) arayışımız bulunmaktadır.

6. Vardiya Müdürü- Antalya Özdilek Park Avm Makarnam

Makarnam için Antalya bölgesinde Vardiya Müdürü- Antalya Özdilek Park Avm Makarnam arayışımız bulunmaktadır.

7. Yedek Parça Depo Sorumlusu

Teknak Oto Ticaret Sanayi Ltd. Şti. için Balıkesir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yedek Parça Depo Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

8. Kalite Mühendisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kale Oto Radyatör San. ve Tic. A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

9. Servis Danışmanı Otomotiv

Oto Yetkili Satıcıları sektöründe faaliyet gösteren firmamız TUFANLAR OTOMOTİV SAN. TİC. LTD. ŞTİ için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Danışmanı Otomotiv arayışımız bulunmaktadır.

10. Paramedik

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Medical Park Hastaneler Grubu için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Paramedik arayışımız bulunmaktadır.

11. İşyeri Sağlık Personeli

Oto Yedek Parça ve Yan Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sampa Otomotiv San. Tic. A.Ş. için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşyeri Sağlık Personeli arayışımız bulunmaktadır.

12. Engelli Personel

Hastaneler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Medical Park Hastaneler Grubu için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Engelli Personel arayışımız bulunmaktadır.

13. CNC Tezgah Operatörü

Oto Yedek Parça ve Yan Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız BTEK METAL OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Tezgah Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

14. Tel Erozyon Operatörü

Oto Yedek Parça ve Yan Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız BTEK METAL OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tel Erozyon Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

15. İhracat Operasyon Sorumlusu

Ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız Politek Oto Boyaları San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Operasyon Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

16. Şirket Şoförü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız GRUP SERVİS VE OTO HİZ. TİCARET A.Ş için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Şirket Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

17. 2. El Satış Danışmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız GRUP SERVİS VE OTO HİZ. TİCARET A.Ş için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak 2. El Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Fleet Contact Engineer (Kayseri)

Oto Lastiği sektöründe faaliyet gösteren firmamız Continental Türkiye için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Fleet Contact Engineer (Kayseri) arayışımız bulunmaktadır.

19. Yedek Parça Satış Sorumlusu

Oto Yedek Parça ve Yan Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız HB OTOMOTİV SAN.İÇ VE DIŞ TİC.LTD.ŞTİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yedek Parça Satış Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

20. Mekanik Bakım Elemanı

Cam Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Olimpia Oto Camları Sanayi Ve Ticaret A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Bakım Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Proje Mühendisi

Oto Yedek Parça ve Yan Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız BAHADIR MAKİNA için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

22. Üretim Şefi

Oto Yedek Parça ve Yan Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız BAHADIR MAKİNA için İzmir +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Şefi arayışımız bulunmaktadır.

23. Şube Finans Uzmanı

Oto Yedek Parça ve Yan Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Dinamik Otomotiv San. ve Tic. Ltd. Şti. için İstanbul (Tümü) +24 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Şube Finans …

24. Muhasebe Elemanı

Oto Yedek Parça ve Yan Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız DÜNYA OTOMOTİV LTD.ŞTİ. için Erzurum bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Üretim Mühendisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız OTOM TEKNİK TEKSTİL ENDÜSTRİ ANONİM ŞİRKETİ için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.