1. Oto Lastik Montaj Personeli

Oto Lastiği sektöründe faaliyet gösteren firmamız Durmaz Lastik için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Oto Lastik Montaj Personeli arayışımız bulunmaktadır.

2. Oto Lastik Montaj Personeli

Karayolu Taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız 43 NOLU SEFERİHİSAR ÜRKMEZ MOTORLU TAŞIYICILAR KOOPERATİFİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Oto Lastik Montaj Personeli arayışımız bulunmaktadır.

3. Saha Satış Temsilcisi

Boya Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız KLUGER BOYA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

4. Boya Teknisyeni

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız OTOMOL için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Boya Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

5. Boya Şefi

Tersane / Gemi İnşa sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gemak Şirketler Grubu için Yalova bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Boya Şefi arayışımız bulunmaktadır.

6. Raspa Boya Formeni

Tersane / Gemi İnşa sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gemak Şirketler Grubu için Yalova bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Raspa Boya Formeni arayışımız bulunmaktadır.

7. Boya Ustası

Maden ve Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız ADS Metal San. ve Tic. A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Boya Ustası arayışımız bulunmaktadır.

8. Depo Sorumlusu - Bodrum

Boya Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız DEKA BOYA SANAYİ VE TİCARET A.Ş için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Sorumlusu - Bodrum arayışımız bulunmaktadır.

9. Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Uzmanı

Boya Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız ISONEM BOYA VE YALITIM TEKNOLOJILERI İNS.SAN.TIC.A.S için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

10. İhracat Satış Elemanı Rusça

Boya Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız HEMEL BOYA VE KİMYA SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Satış Elemanı Rusça arayışımız bulunmaktadır.

11. Teknik Pazarlama Sorumlusu

Boya Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız HEMEL BOYA VE KİMYA SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Pazarlama Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

12. Düz Boya Jet Operatörü

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız SAVCAN TEKSTİL SAN.VE TİC.A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Düz Boya Jet Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

13. Üretim Mühendisi

Boya Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Beckers Coating Boya San.Tic.Ltd.Şti için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

14. Yedek Parça Depo Sorumlusu

Teknak Oto Ticaret Sanayi Ltd. Şti. için Balıkesir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yedek Parça Depo Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

15. Kalite Mühendisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kale Oto Radyatör San. ve Tic. A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

16. Servis Danışmanı Otomotiv

Oto Yetkili Satıcıları sektöründe faaliyet gösteren firmamız TUFANLAR OTOMOTİV SAN. TİC. LTD. ŞTİ için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Danışmanı Otomotiv arayışımız bulunmaktadır.

17. İşyeri Sağlık Personeli

Oto Yedek Parça ve Yan Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sampa Otomotiv San. Tic. A.Ş. için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşyeri Sağlık Personeli arayışımız bulunmaktadır.

18. CNC Tezgah Operatörü

Oto Yedek Parça ve Yan Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız BTEK METAL OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Tezgah Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

19. Tel Erozyon Operatörü

Oto Yedek Parça ve Yan Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız BTEK METAL OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tel Erozyon Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

20. İhracat Operasyon Sorumlusu

Ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız Politek Oto Boyaları San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Operasyon Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

21. Şirket Şoförü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız GRUP SERVİS VE OTO HİZ. TİCARET A.Ş için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Şirket Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

22. 2. El Satış Danışmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız GRUP SERVİS VE OTO HİZ. TİCARET A.Ş için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak 2. El Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Fleet Contact Engineer (Kayseri)

Oto Lastiği sektöründe faaliyet gösteren firmamız Continental Türkiye için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Fleet Contact Engineer (Kayseri) arayışımız bulunmaktadır.

24. Yedek Parça Satış Sorumlusu

Oto Yedek Parça ve Yan Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız HB OTOMOTİV SAN.İÇ VE DIŞ TİC.LTD.ŞTİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yedek Parça Satış Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

25. Mekanik Bakım Elemanı

Cam Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Olimpia Oto Camları Sanayi Ve Ticaret A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Bakım Elemanı arayışımız bulunmaktadır.