1. Yetenek ve Organizasyonel Gelişim Yöneticisi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Long Beach Resorts Alanya için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yetenek ve Organizasyonel Gelişim Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

2. Organizasyonel Gelişim Yöneticisi

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Boğaziçi Elektrik Dağıtım Aş. Bedaş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Organizasyonel Gelişim Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

3. Eğitim ve Yetenek Yönetimi Uzmanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız İstanbul Eczacılar Kooperatifi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Eğitim ve Yetenek Yönetimi Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Yetenek Kazanımı Uzmanı

Murat Ticaret Kablo Sanayi A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yetenek Kazanımı Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

5. Satış/Genç Yetenek Programı

Elektronik Güvenlik Sistemleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız SECURİTAS TEKNOLOJİ HİZMETLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış/Genç Yetenek Programı arayışımız bulunmaktadır.

6. Organizasyonel Gelişim Uzmanı

Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren firmamız Eren Holding için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Organizasyonel Gelişim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Kıdemli Organizasyonel Gelişim Uzmanı

Finans - Ekonomi sektöründe faaliyet gösteren firmamız SİSTEM GLOBAL için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kıdemli Organizasyonel Gelişim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Organizasyonel Gelişim Kıdemli Uzmanı

Tersane / Gemi İnşa sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gemak Şirketler Grubu için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Organizasyonel Gelişim Kıdemli Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Yeşilova Genç Yetenek Programı

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız YEŞİLOVA HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yeşilova Genç Yetenek Programı arayışımız bulunmaktadır.

10. Yeni Mezun/Genç Yetenek

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kosifler Oto için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yeni Mezun/Genç Yetenek arayışımız bulunmaktadır.

11. Almanca Bilen E-Ticaret Uzmani (Amazon/Ebay)

E-ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fiduciashop için İstanbul (Tümü) +18 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Almanca Bilen E-Ticaret Uzmani (Amazon/Ebay) arayışımız bulunmaktadır.

12. Kıdemli Yetenek Kazanım Uzmanı

Murat Ticaret Kablo Sanayi A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kıdemli Yetenek Kazanım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

13. İşe Alım ve Organizasyonel Gelişim Uzmanı

KVK TEKNİK SERVİS HİZMETLERİ VE TİC.A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşe Alım ve Organizasyonel Gelişim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

14. As Takımı Yetenek Programı

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız ASPİLSAN ENERJİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ankara +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak As Takımı Yetenek Programı arayışımız bulunmaktadır.

15. Muhasebe Genç Yeteneği

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız YORGLASS CAM SANAYİ VE TİCARET A.Ş için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Genç Yeteneği arayışımız bulunmaktadır.

16. Abl Foods Genç Yetenek Programı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız ABALIOĞLU BALIK VE GIDA ÜRÜNLERİ AŞ için Denizli +6 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Abl Foods Genç Yetenek Programı arayışımız bulunmaktadır.

17. İşe Alım ve Organizasyonel Gelişim Uzmanı

Petrol ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mevlana Petrol Grup için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşe Alım ve Organizasyonel Gelişim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Mutlu Genç Yetenek Programı

Akü - Pil - Batarya sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mutlu Akü için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mutlu Genç Yetenek Programı arayışımız bulunmaktadır.

19. İşe Alım ve Organizasyonel Gelişim Uzmanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Casper Bilgisayar Sistemleri A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşe Alım ve Organizasyonel Gelişim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Yetenek Kazanımı ve İşveren Markası Uzmanı

Hedef Holding Anonim Şirketi için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yetenek Kazanımı ve İşveren Markası Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

21. İşe Alım ve Organizasyonel Gelişim Yöneticisi

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Turkon Konteyner Taşımacılık ve Denizcilik A.Ş için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşe Alım ve Organizasyonel Gelişim Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

22. Genç Yetenek / Uzun Dönem Staj Programı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Honda Türkiye A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genç Yetenek / Uzun Dönem Staj Programı arayışımız bulunmaktadır.

23. Saha Makine Mühendisi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Turner International Proje Yonetimi Ltd. Sti. için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Makine Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

24. Quality Control Chief

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Turner International Proje Yonetimi Ltd. Sti. için Muğla bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Quality Control Chief arayışımız bulunmaktadır.

25. Health and Safety Manager

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Turner International Proje Yonetimi Ltd. Sti. için Mersin bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Health and Safety Manager arayışımız bulunmaktadır.