1. Muhasebe Yetkilisi

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız LİKİTGAZ DAĞITIM VE ENDÜSTRİ A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

2. Öğrenci İşleri Yetkilisi

Eğitim Kurumları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Üçgen Eğitim Kurumları için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Öğrenci İşleri Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

3. Bordro ve Puantaj Yetkilisi - Engelli

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız AssisTT için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bordro ve Puantaj Yetkilisi - Engelli arayışımız bulunmaktadır.

4. Performans Yönetimi Yetkilisi - Engelli

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız AssisTT için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Performans Yönetimi Yetkilisi - Engelli arayışımız bulunmaktadır.

5. Kredi Risk İzleme Yetkilisi (Dönemsel)

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız WeHire için İstanbul(Avr.) bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Kredi Risk İzleme Yetkilisi (Dönemsel) arayışımız bulunmaktadır.

6. İş Güvenliği Yetkilisi

Uluslararası Taşımacılık ve Nakliyat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ekol Lojistik için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İş Güvenliği Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

7. Hasta Kabul Yetkilisi- Gece

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Acıbadem Sağlık Hizmetleri Tic. A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasta Kabul Yetkilisi- Gece arayışımız bulunmaktadır.

8. Anlaşmalı Kurumlar Yetkilisi

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sentez Sağlık Hizmetleri A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Anlaşmalı Kurumlar Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

9. İnsan Kaynakları Yetkilisi

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mövenpick Hotel Istanbul Marmara Sea için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

10. Kalite Yönetim Yetkilisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Yönetim Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

11. Beylikdüzü Şube Pazarlama Yetkilisi

Finans - Ekonomi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Çağdaş Faktoring A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Beylikdüzü Şube Pazarlama Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

12. Müşteri Deneyimi Yetkilisi - Etiler Öb Şube

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Alternatif Bank için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Deneyimi Yetkilisi - Etiler Öb Şube arayışımız bulunmaktadır.

13. Müşteri İlişkileri Yetkilisi

İş Sağlığı ve Güvenliği sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tez Medikal Sağlık Turizm A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri İlişkileri Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

14. Sayaç Açma-Kesme Teknik Yetkilisi

Elektrik Üretim ve Dağıtımı sektöründe faaliyet gösteren firmamız CK ENERJİ YATIRIM A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sayaç Açma-Kesme Teknik Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

15. Öğrenci İşleri Yetkilisi

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız HST AKADEMİ BALE VE DANS EĞİTİM SAN.ORG.DANŞ.TİC.L için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Öğrenci İşleri Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

16. Satış Yetkilisi ( Bolu Highway Avm)

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş için Bolu bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Yetkilisi ( Bolu Highway Avm) arayışımız bulunmaktadır.

17. Malatya Şube Pazarlama Yetkilisi

Finans - Ekonomi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Çağdaş Faktoring A.Ş. için Malatya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Malatya Şube Pazarlama Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

18. Düzce Şube Pazarlama Yetkilisi

Finans - Ekonomi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Çağdaş Faktoring A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Düzce Şube Pazarlama Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

19. Etkinlik ve Organizasyon Sorumlusu

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Lal Yapı Sanayi ve Ticaret A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Etkinlik ve Organizasyon Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

20. Finans Yetkilisi

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Lokman Hekim Sağlık Grubu için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finans Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

21. Urla Şubesi-Kitle Müşteri İlişkileri Yetkilisi

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Türk Ekonomi Bankası A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Urla Şubesi-Kitle Müşteri İlişkileri Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

22. Maslak Ticari Şube Operasyon Yetkilisi

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Burgan Bank Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Maslak Ticari Şube Operasyon Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

23. Tıbbi Arşiv Yetkilisi

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Acıbadem Sağlık Hizmetleri Tic. A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tıbbi Arşiv Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

24. Depo Yetkilisi

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız A Plus Hastane Otelcilik Hizmetleri A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

25. Satış Pazarlama Yöneticisi / Yönetmeni

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız Assist Plus Ajans Tanıtım ve Organizasyon için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Pazarlama Yöneticisi / Yönetmeni arayışımız bulunmaktadır.