1. Reeder Zonguldak Ereğli Cadde Mağaza Müdürü

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Reeder için Zonguldak bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Reeder Zonguldak Ereğli Cadde Mağaza Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

2. Satış Danışmanı Zonguldak Reeder Esas 67 Burda Avm

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız REEDER TEKNOLOJİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Zonguldak bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı Zonguldak Reeder Esas 67 Burda Avm arayışımız bulunmaktadır.

3. Sigorta Yöneticisi - Zonguldak

Hayat ve Emeklilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız AgeSA Hayat ve Emeklilik A.Ş. için Zonguldak bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sigorta Yöneticisi - Zonguldak arayışımız bulunmaktadır.

4. Mağaza Müdürü Reeder Zonguldak Ereylin Avm

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız REEDER TEKNOLOJİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Zonguldak bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdürü Reeder Zonguldak Ereylin Avm arayışımız bulunmaktadır.

5. Satış Temsilcisi-Zonguldak

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız İhlas Pazarlama için Zonguldak bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Temsilcisi-Zonguldak arayışımız bulunmaktadır.

6. Satış Temsilcisi-Zonguldak

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız İhlas Pazarlama için Zonguldak bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Temsilcisi-Zonguldak arayışımız bulunmaktadır.

7. Optisyen (Beylikdüzü)

Sağlık Kuruluşları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Medicana Sağlık Grubu için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Optisyen (Beylikdüzü) arayışımız bulunmaktadır.

8. Optisyen-Sakarya

Atasun Optik için Sakarya bölgesinde Optisyen-Sakarya arayışımız bulunmaktadır.

9. Optisyen - Gaziantep

Optik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Atasun Optik Perakende Tic. A.Ş. için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Optisyen - Gaziantep arayışımız bulunmaktadır.

10. Optisyen - Gaziantep

Atasun Optik için Gaziantep bölgesinde Optisyen - Gaziantep arayışımız bulunmaktadır.

11. Temiz Oda Optisyeni

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız TRANSVARO ELEKTRON ALETLERİ SAN. VE TİC. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Temiz Oda Optisyeni arayışımız bulunmaktadır.

12. Optisyen - Aydın

Atasun Optik için Aydın bölgesinde Optisyen - Aydın arayışımız bulunmaktadır.

13. Optisyen - Aydın

Optik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Atasun Optik Perakende Tic. A.Ş. için Aydın bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Optisyen - Aydın arayışımız bulunmaktadır.

14. Optisyen- Ankara (Arcadium AVM)

Atasun Optik için Ankara bölgesinde Optisyen- Ankara (Arcadium AVM) arayışımız bulunmaktadır.

15. Optisyen- Marmara Forum

Atasun Optik için İstanbul Avrupa bölgesinde Optisyen- Marmara Forum arayışımız bulunmaktadır.

16. Optisyen- Tekirdağ (Çorlu)

Atasun Optik için Tekirdağ bölgesinde Optisyen- Tekirdağ (Çorlu) arayışımız bulunmaktadır.

17. Optisyen - Tekirdağ Çorlu

Optik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Atasun Optik Perakende Tic. A.Ş. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Optisyen - Tekirdağ Çorlu arayışımız bulunmaktadır.

18. Optisyen- İstanbul (Avrupa Yakası)

Atasun Optik için İstanbul Avrupa bölgesinde Optisyen- İstanbul (Avrupa Yakası) arayışımız bulunmaktadır.

19. Optisyen - City Center Outlet

Atasun Optik için İstanbul Avrupa bölgesinde Optisyen - City Center Outlet arayışımız bulunmaktadır.

20. Reeder Ereğli Cadde Mağazası Satış Danışmanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Reeder için Zonguldak bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Reeder Ereğli Cadde Mağazası Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Satın Alma Uzmanı

OBA PERDESAN TEKNİK TEKSTİL ANONİM ŞİRKETİ için Zonguldak bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Temizlik Hizmetleri Yöneticisi-Samsun

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız ISS Tesis ve Yönetim Hizmetleri A.Ş. için Zonguldak bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Temizlik Hizmetleri Yöneticisi-Samsun arayışımız bulunmaktadır.

23. Bilgi İşlem Uzmanı

OBA PERDESAN TEKNİK TEKSTİL ANONİM ŞİRKETİ için Zonguldak bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi İşlem Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Müşteri İlişkileri Sorumlusu

Reklam ve Tanıtım sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALPEREN ERBAY için Zonguldak bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri İlişkileri Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

25. İnsan Kaynakları Uzmanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Elcab Kablo ve Profil San. Tic. A.Ş. için Zonguldak bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.