1. Genç Yetenek / Uzun Dönem Staj Programı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Honda Türkiye A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genç Yetenek / Uzun Dönem Staj Programı arayışımız bulunmaktadır.

2. Uzun Dönem Stajyer

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız Doğuş Grubu için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uzun Dönem Stajyer arayışımız bulunmaktadır.

3. Uzun Dönem İşe Alım Stajyeri

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZAK GLOBAL HOLDİNG A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uzun Dönem İşe Alım Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

4. Uzun Dönem Stajyer

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kanca El Aletleri Dövme Çelik ve Makina San. A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uzun Dönem Stajyer arayışımız bulunmaktadır.

5. Uzun Dönem İK Stajyeri

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız İzocam Ticaret ve Sanayi A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Uzun Dönem İK Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

6. Bakım Onarım Uzun Dönem Stajyeri

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mubea Otomotiv Parçaları San ve Ticaret LTD ŞTİ için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bakım Onarım Uzun Dönem Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

7. Uzun Dönem Stajyer

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız AKSA ENERJİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uzun Dönem Stajyer arayışımız bulunmaktadır.

8. Uzun Dönem Stajyer

Alüminyum sektöründe faaliyet gösteren firmamız SİSTEM ALÜMİNYUM SANAYİ VE TİC.A.Ş. için İstanbul(Avr.) +2 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uzun Dönem Stajyer arayışımız bulunmaktadır.

9. E-Ticaret & Sosyal Medya Stajyeri(Zorunlu Staj)

Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren firmamız Öztürk Ambalaj için İzmir bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak E-Ticaret & Sosyal Medya Stajyeri(Zorunlu Staj) arayışımız bulunmaktadır.

10. Uzun Dönem İç Denetim Stajyeri

Sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Unico Sigorta A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uzun Dönem İç Denetim Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

11. Uzun Dönem Stajyer

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kalkınma Yatırım Bankası için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uzun Dönem Stajyer arayışımız bulunmaktadır.

12. Uzun Dönemli İnsan Kaynakları Stajyeri

Sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız BNP PARIBAS CARDIF için İstanbul (Tümü) bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Uzun Dönemli İnsan Kaynakları Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

13. Evsel Bakım Endüstriyel Lab. - Uzun Dönem Stajyer

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız BASF Türk Kimya San. ve Tic. Ltd. Şti.-1 için İstanbul(Asya) bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Evsel Bakım Endüstriyel Lab. - Uzun Dönem Stajyer …

14. Uzun Dönem Stajyer

Çimento sektöründe faaliyet gösteren firmamız Çimentaş için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uzun Dönem Stajyer arayışımız bulunmaktadır.

15. İnsan Kaynakları Uzun Dönem Stajyeri

Çimento sektöründe faaliyet gösteren firmamız Çimentaş için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Uzun Dönem Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

16. Uzun Dönem İnsan Kaynakları Stajyeri

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız MİSYON YATIRIM BANKASI ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uzun Dönem İnsan Kaynakları Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

17. Uzun Dönem Bağımsız Denetim Stajyeri

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız Forvis Mazars için İstanbul(Avr.) bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Uzun Dönem Bağımsız Denetim Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

18. Mağaza Müdür Yardımcısı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız UZUN TEKSTİL için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdür Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

19. Geçici Lojistik Operatörü

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Opet Fuchs Madeni Yağ A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Geçici Lojistik Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

20. Satın Alma Mühendisi

Done İnşaat Tesisat San. Tic. Ltd. Şti. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

21. İstasyon Muhasebe Sorumlusu

Petrol ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Opet Petrolcülük A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İstasyon Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

22. Satınalma Müdürü

Done İnşaat Tesisat San. Tic. Ltd. Şti. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satınalma Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

23. Mekanik Bakım Operatörü

Petrol ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Opet Petrolcülük A.Ş. için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Bakım Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

24. Elektrik Bakım Operatörü

Petrol ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Opet Petrolcülük A.Ş. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

25. Mekanik Bakım Operatörü

Petrol ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Opet Petrolcülük A.Ş. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Bakım Operatörü arayışımız bulunmaktadır.