1. Müşteri Destek ve Online Satış Uzmanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Eğriçayır Organik Arı Ürünleri için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Destek ve Online Satış Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Online Satış Sorumlusu

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız PAKSEL KİMYA SANAYİ VE TİC.A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Online Satış Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

3. Online ve Rezervasyon Yetkilisi

Aspera Hotel için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Online ve Rezervasyon Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

4. Online Otel Rezervasyon Uzmanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız REISETECH YAZILIM ANONİM ŞİRKETİ için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Online Otel Rezervasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

5. Online Platform ve Şikayet Yönetimi Uzmanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız YAŞAR DONDURMA VE GIDA MADDELERİ A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Online Platform ve Şikayet Yönetimi Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Online Satış Sorumlusu

E-ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız MAUVE APPAREL INC için İstanbul (Tümü) +14 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Online Satış Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

7. Online Sales Specialist

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Paloma Hotels için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Online Sales Specialist arayışımız bulunmaktadır.

8. Online Satış ve Pazarlama Müdürü

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız MISSHA için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Online Satış ve Pazarlama Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

9. Dağıtım Şoförü (Online Satış Kanalı)

Gürtat A.Ş. için İzmir bölgesinde Dağıtım Şoförü (Online Satış Kanalı) arayışımız bulunmaktadır.

10. Reservation and Online Sales Responsible

Havacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Reservation and Online Sales Responsible arayışımız bulunmaktadır.

11. Online Buchhalter/İn (Homeoffice)

Homewise Turkey Bina Yönetimi A.S. için İstanbul (Tümü) +75 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Online Buchhalter/İn (Homeoffice) arayışımız bulunmaktadır.

12. Online Otel Rezervasyon Uzmanı

İnsan Kaynakları Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız WeHire için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Online Otel Rezervasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Online Eğitim Satış Uzmanı - Closer

Eğitim Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız KLEOPATRA E-TİCARET DANIŞMANLIK için İstanbul (Tümü) +4 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Online Eğitim Satış Uzmanı - Closer arayışımız bulunmaktadır.

14. Online Satış Sorumlusu

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kgpart İnşaat İç ve Dış Tic. A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Online Satış Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

15. Rezervasyon & Online Satış Şefi

BEYOĞLU AFRİKAHAN GAYRİMENKUL YATIRIM TURİZM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Rezervasyon & Online Satış Şefi arayışımız bulunmaktadır.

16. Müşteri Hizmet. Part Time Ekip Üyesi - IKEA Online

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız IKEA Türkiye MAPA Mobilya A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Müşteri Hizmet. Part Time Ekip Üyesi - IKEA …

17. Satis Aplikasyon Uzmanı

Denetim Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sektöründe Öncü Firma için İstanbul (Tümü) +6 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satis Aplikasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Rezervasyon & Online Satış Şefi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız KLAS HOTEL için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Rezervasyon & Online Satış Şefi arayışımız bulunmaktadır.

19. Online Kanallı Yurtiçi Oteller Uzman Yardımcısı

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız CLUB JOLLY TURİZM VE TİCARET A.Ş için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Online Kanallı Yurtiçi Oteller Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

20. Online Satış ve Operasyon Uzmanı

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Evkiba için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Online Satış ve Operasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Online Satış Müdürü

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız SATGURU SEY.VE TUR.LTD.ŞTİ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Online Satış Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

22. Dijital Pazarlama Uzmanı (Google Reklam Araçları)

Yazılım sektöründe faaliyet gösteren firmamız Uzaktan Online Eğitim Bilişim Yay. Tic. Ltd. Şti. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dijital Pazarlama Uzmanı (Google Reklam Araçları) arayışımız bulunmaktadır.

23. Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız ONLINE TEKNOLOJİ VE DANIŞMANLIK ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

24. Eğitim Satış Danışmanı (Çağrı Merkezi)

Yazılım sektöründe faaliyet gösteren firmamız Uzaktan Online Eğitim Bilişim Yay. Tic. Ltd. Şti. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Eğitim Satış Danışmanı (Çağrı Merkezi) arayışımız bulunmaktadır.

25. Eğitim Koordinatörü Aranıyor

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mekik Online Eğitim Paz. LTD. için Aydın bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Eğitim Koordinatörü Aranıyor arayışımız bulunmaktadır.