1. Almanca Öğretmeni

AMERİKAN KÜLTÜR YABANCI DİL KURSU için İstanbul Anadolu bölgesinde Almanca Öğretmeni arayışımız bulunmaktadır.

2. Kumaş Planlama ve Satın Alma Sorumlusu

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız JAHR GİYİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kumaş Planlama ve Satın Alma Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

3. Satın Alma Yöneticisi

Proje Yönetimi sektöründe faaliyet gösteren firmamız SE CLUB GAYRİMENKUL YÖNETİM YAZILIM BİLİŞİM SİST. PAZ. DAN. VE TİC. A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

4. Satın Alma Uzmanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Lal Yapı Sanayi ve Ticaret A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

5. Satın Alma Müdürü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

6. Almanca İngilizce Tercüman / Çevirmen

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız COSMEDİCA ESTETİK TURİZM SAĞLIK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Almanca İngilizce Tercüman / Çevirmen arayışımız bulunmaktadır.

7. Satın Alma Elemanı

Seramik - Porselen sektöründe faaliyet gösteren firmamız TORRECID SERAMİK FRİT VE GLAZÜR SAN VE TİC LTD ŞTİ için Eskişehir +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Elemanı …

8. Almanca Bilen Teknik Destek Temsilcisi

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız Procat Danışmanlık Yazılım Telekomünikasyon Pazarlama Ticaret A.Ş. için İstanbul (Tümü) +3 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Almanca Bilen Teknik Destek Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

9. Satın Alma Uzmanı

Ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız SAMS SAĞLIKLI ALIŞVERİŞ MERKEZİ SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Satın Alma Uzmanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Teknik Satın Alma Uzmanı

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Nuvita İlaç ve Kimya San. Tic. A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Rusça Hava Yolu Back Offıce Kariyer Fırsatı

Doğa İnsan Kaynakları için Tüm Türkiye bölgesinde Rusça Hava Yolu Back Offıce Kariyer Fırsatı arayışımız bulunmaktadır.

13. Satın Alma Personeli

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ortana Elektronik Yazılım Taahhüt San. ve Tic. A.Ş için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Personeli arayışımız bulunmaktadır.

14. Satın Alma Sorumlusu

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ege Ev Ürünleri A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

15. Satın Alma Uzmanı

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız AKPA KİMYA AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Satın Alma Uzmanı ve Uzman Yardımcısı

Temizlik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALL SERVICE TESİS YÖNETİM HİZ. TİC. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Uzmanı ve Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

17. Almanca Öğretmeni

English Joy için İstanbul Avrupa bölgesinde Almanca Öğretmeni arayışımız bulunmaktadır.

18. Satın Alma Uzmanı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız SRL İNŞAAT TAAH.TUR.ELEK.TİC VE SAN. LTD. ŞTİ. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Teknik Satın Alma Uzmanı

Kağıt- Oluklu Mukavva sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ankutsan Antalya Kutu Sanayi Oluklu Mukavva Kağıt Ticaret A.Ş için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Almanca Öğretmeni

Dershane ve Kurslar sektöründe faaliyet gösteren firmamız JUST ENGLISH LANGUAGE AND TOEFL CENTER-SADECE İNGİLİZCE için İstanbul (Tümü) +4 il daha bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Almanca Öğretmeni …

21. Satın Alma Müdürü (Bosna Hersek)

Sağlık Kuruluşları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Medicana Sağlık Grubu için Bosna-Hersek bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Müdürü (Bosna Hersek) arayışımız bulunmaktadır.

22. Satın Alma Sorumlusu

İthalat - İhracat sektöründe faaliyet gösteren firmamız PERLA FRUIT GIDA için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

23. Satın Alma Sorumlusu

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız B. Ergünler Yol Yapı İnşaat Taahhüt San. ve Tic.A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

24. Satın Alma Uzmanı

Otomasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız İKS YAPI ENDÜSTRİYEL KAPI VE YÜKLEME SİSTEMLERİ ANONİM ŞİRKETİ için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Agü / Kariyer.Net'le İş Hayatına İlk Adım

Üniversiteler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kariyer Etkinlikleri için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Agü / Kariyer.Net'le İş Hayatına İlk Adım arayışımız bulunmaktadır.