1. Supervisor

Uluslararası Taşımacılık ve Nakliyat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Asya Nakliyat için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Supervisor arayışımız bulunmaktadır.

2. Oto Dışı Sigortalar Teknik Departman Müdürü

Bilişim Teknoloji Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız D12 DANIŞMANLIK için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Oto Dışı Sigortalar Teknik Departman Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

3. Nakliyat Sigorta Uzmanı

Sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız MONOPOLİ SİGORTA için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Nakliyat Sigorta Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Muhasebe Uzmanı

Akü - Pil - Batarya sektöründe faaliyet gösteren firmamız Atlı Otomotiv Nakliyat San. ve Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

5. İş Güvenliği Yetkilisi

Uluslararası Taşımacılık ve Nakliyat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ekol Lojistik için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İş Güvenliği Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

6. Mobil Vinç Operatörü

Tersane / Gemi İnşa sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hersek Gemi İnşa Bakım Onarım Deniz Nakliyat Sanayi ve Tic A.Ş. için Yalova +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mobil …

7. Lojistik Elemanı (Rusça Bilen)

Uluslararası Taşımacılık ve Nakliyat sektöründe faaliyet gösteren firmamız TROYKA ULUSLARARASI NAKLİYAT VE TİC A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lojistik Elemanı (Rusça Bilen) arayışımız bulunmaktadır.

8. Uluslararası Araç Tedarik Kıdemli Uzmanı

Karayolu Taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sertrans Uluslararası Nakliyat ve Tic. A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uluslararası Araç Tedarik Kıdemli Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Müşteri Hizmetleri Uzmanı

Uluslararası Taşımacılık ve Nakliyat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ekol Lojistik için İstanbul(Asya), Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Hizmetleri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Müşteri İlişkileri Uzmanı

Karayolu Taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sertrans Uluslararası Nakliyat ve Tic. A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri İlişkileri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Filo Operasyon Müdürü

Karayolu Taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sertrans Uluslararası Nakliyat ve Tic. A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Filo Operasyon Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

12. Elektrik Teknisyeni

Tersane / Gemi İnşa sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hersek Gemi İnşa Bakım Onarım Deniz Nakliyat Sanayi ve Tic A.Ş. için Yalova bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

13. Mutfak Görevlisi

Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Genel Transport Nakliyat Tic. ve Ltd. Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mutfak Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

14. Depo Personeli

Tersane / Gemi İnşa sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hat-San Gemi İnşa Bakım Onarım Deniz Nakliyat San. ve Tic. A.Ş. için Yalova bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Personeli arayışımız bulunmaktadır.

15. Operasyon Sorumlusu

C.M.A Uluslararası Nakliyat Ltd. Şti. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Operasyon Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

16. Denizyolu İthalat Fiyatlandırma Uzmanı

Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Genel Transport Nakliyat Tic. ve Ltd. Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Denizyolu İthalat Fiyatlandırma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Makam Şoförü

Karayolu Taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sertrans Uluslararası Nakliyat ve Tic. A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

18. Ön Muhasebe Elemanı

Yapı Malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bilgi Endüstriyel Malzemeler Yapı Taahhüt Turizm Nakliyat Tic.Aş. için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Operations Engineer (*)

Depo - Antrepo sektöründe faaliyet gösteren firmamız Schenker Arkas Nakliyat ve Tic. A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Operations Engineer (*) arayışımız bulunmaktadır.

20. Commercial Steering Coordinator

Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hapag-Lloyd Denizaşırı Nakliyat A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Commercial Steering Coordinator arayışımız bulunmaktadır.

21. Yurtdışı Araç Tedarik ve Operasyon Elemanı

Uluslararası Taşımacılık ve Nakliyat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Doğan Taşımacılık İnşaat San Tic.Ltd.Şti için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yurtdışı Araç Tedarik ve Operasyon Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Nakliye Satın Alma Uzmanı

Uluslararası Taşımacılık ve Nakliyat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Doğan Taşımacılık İnşaat San Tic.Ltd.Şti için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Nakliye Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Sales Execution Reefer (Mersin)

Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hapag-Lloyd Denizaşırı Nakliyat A.Ş. için Mersin bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Sales Execution Reefer (Mersin) arayışımız bulunmaktadır.

24. Satın Alma Kıdemli Eksperi

Uluslararası Taşımacılık ve Nakliyat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ekol Lojistik için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Kıdemli Eksperi arayışımız bulunmaktadır.

25. Temizlik Görevlisi

Uluslararası Taşımacılık ve Nakliyat sektöründe faaliyet gösteren firmamız DOĞRUER LOJİSTİK VE ULUSLARARASI NAKLİYAT DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İSTANBUL ŞUBESİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Temizlik Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.