1. Üretim Elemanı

Aydınlatma sektöründe faaliyet gösteren firmamız Smart Led Aydınlatma için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Muhasebe Elemanı

Yapı Market sektöründe faaliyet gösteren firmamız UMDE İNŞ NAK SAN TİC LTD ŞTİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

3. Vasıfsız Eleman

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız ASFA TEKNOLOJI ÜRETIM SAN.VE TIC.LTD.STI. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vasıfsız Eleman arayışımız bulunmaktadır.

4. Vasıfsız Eleman

Aydınlatma sektöründe faaliyet gösteren firmamız SVS AYDINLATMA için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vasıfsız Eleman arayışımız bulunmaktadır.

5. Muhasebe Elemanı

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Four Points Express By Sheraton için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Çay Servis ve Temizlik Elemanı

Yapı Market sektöründe faaliyet gösteren firmamız YILMAZLAR YAPI MALZ. PAZ TİC. LTD. ŞTİ. için Aydın bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çay Servis ve Temizlik Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Muhasebe Elemanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız karacakaya gıda san tic ltd şti. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Ankara Otomobil Satış Destek Elemanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız 2-A İnşaat Mühendislik Turizm Otomotiv San Tic Ltd Şti için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ankara Otomobil Satış Destek Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Montaj Elemanı

Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren firmamız ST GRUP End. Ür. Bil. San. Tic. ltd. Şti. için Denizli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Montaj Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Ön Muhasebe Elemanı

Yazılım sektöründe faaliyet gösteren firmamız Garantili Arabam için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Ön Muhasebe Elemanı

İçecek sektöründe faaliyet gösteren firmamız Zevkli Tad Gıda Turizm İnş. ve San. Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Hırdavat Satış Elemanı

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız SANCAKLI METAL YAPI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hırdavat Satış Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Kalite Kontrol Elemanı

Marmara Isıl İşlem San Ve Tic Ltd. Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Çay / Kahve Servis Elemanı

Eğitim Kurumları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Seviye Okulları Batıkent için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çay / Kahve Servis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Muhasebe Elemanı

Tamir, Bakım, Servis ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız KD TEKNİK OTOMOTİV SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Misafir İlişkileri Elemanı

Zafer Taahhüt İnşaat ve Ticaret A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Misafir İlişkileri Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Reyon Elemanı / Kasiyer - Bornova (İzmir)

Tespo A.Ş. için İzmir bölgesinde Reyon Elemanı / Kasiyer - Bornova (İzmir) arayışımız bulunmaktadır.

18. Kasap Elemanı / Bornova (İzmir)

Tespo A.Ş. için İzmir bölgesinde Kasap Elemanı / Bornova (İzmir) arayışımız bulunmaktadır.

19. Mekanik Bakım Elemanı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız TME MEKANİK İNŞ SAN VE TİC LTD ŞTİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Bakım Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Muhasebe Elemanı

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız INT MÜŞAVİRLİK & DENETİM için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Üretim Elemanı

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ser Savunma Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Ön Muhasebe Elemanı

Değerli Madenler ve Mamülleri / Kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren firmamız Semih Haşhaş Kuyumculuk San. Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Elektrik Bakım Elemanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Knauf İnş. ve Yapı Elemanları San. ve Tic. A.Ş için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

24. CRM Elemanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vend Teknoloji Paz. Tic. LTD. ŞTİ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CRM Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Muhasebe Uzmanı

Akü - Pil - Batarya sektöründe faaliyet gösteren firmamız Atlı Otomotiv Nakliyat San. ve Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.