1. Mutfak Komisi

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız DD GLOBAL GIDA ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mutfak Komisi arayışımız bulunmaktadır.

2. Nusr-Et Servis Komisi (Etiler)

Yiyecek Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız D Et ve Et Ürünleri Gıda Pazarlama Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Nusr-Et Servis Komisi (Etiler) arayışımız bulunmaktadır.

3. Mutfak Elemanı

Kimya Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız MEDICAVET TARIM HAYVANCILIK İLAÇ VE KİMYA SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mutfak Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Ofis Görevlisi (Mutfak ve Resepsiyon)

Yazılım sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ofis Görevlisi (Mutfak ve Resepsiyon) arayışımız bulunmaktadır.

5. Mutfak Görevlisi

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız MANUKA TEKSTİL İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ZEYTİNBURNU ŞUBESİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mutfak Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

6. Lezzet Arası Mutfak Mutabakat Uzmanı

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Carrefoursa Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lezzet Arası Mutfak Mutabakat Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Restaurant Servis Komisi

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız The Galliard Restaurant için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Restaurant Servis Komisi arayışımız bulunmaktadır.

8. Mutfak Personeli

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız NOBEL İLAÇ SAN.VE TİC.A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mutfak Personeli arayışımız bulunmaktadır.

9. Mutfak Usta - Etiler Şubesi

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Beyaz Fırın Gıda ve İht. Mad. San. Tic. A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mutfak Usta - Etiler Şubesi arayışımız bulunmaktadır.

10. Servis Komisi - Fişekhane

Züccaciye sektöründe faaliyet gösteren firmamız Karaca San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Komisi - Fişekhane arayışımız bulunmaktadır.

11. Mutfak Görevlisi (Kahvaltı - Pastane)

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Arsan Şirketler Grubu için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mutfak Görevlisi (Kahvaltı - Pastane) arayışımız bulunmaktadır.

12. Mutfak Elemanı

Üçgül Kağıtçılık Pazarlama San.Tic.Ltd.Şti için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mutfak Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Neomarin AVM Mutfak Ekip Üyesi

Saloon Burger için İstanbul Anadolu bölgesinde Neomarin AVM Mutfak Ekip Üyesi arayışımız bulunmaktadır.

14. Mutfak Ekip Üyesi - Antares AVM Pidem

PİDEM Restaurant İşletmeleri Turizm İnş. Ve San. A.Ş. için Ankara bölgesinde Mutfak Ekip Üyesi - Antares AVM Pidem arayışımız bulunmaktadır.

15. Mutfak Ekip Şefi - Ftz AVM Pidem

PİDEM Restaurant İşletmeleri Turizm İnş. Ve San. A.Ş. için Ankara bölgesinde Mutfak Ekip Şefi - Ftz AVM Pidem arayışımız bulunmaktadır.

16. Saloon Burger - Neomarin AVM Mutfak Ekip Üyesi

Saloon Burger için İstanbul Anadolu bölgesinde Saloon Burger - Neomarin AVM Mutfak Ekip Üyesi arayışımız bulunmaktadır.

17. Mutfak Ekip Üyesi - Atlantis AVM Pidem

PİDEM Restaurant İşletmeleri Turizm İnş. Ve San. A.Ş. için Ankara bölgesinde Mutfak Ekip Üyesi - Atlantis AVM Pidem arayışımız bulunmaktadır.

18. Mutfak Ekip Üyesi - Ankara Optimum Pidem

PİDEM Restaurant İşletmeleri Turizm İnş. Ve San. A.Ş. için Ankara bölgesinde Mutfak Ekip Üyesi - Ankara Optimum Pidem arayışımız bulunmaktadır.

19. Mutfak Ekip Üyesi - Iga Pidem

PİDEM Restaurant İşletmeleri Turizm İnş. Ve San. A.Ş. için İstanbul Avrupa bölgesinde Mutfak Ekip Üyesi - Iga Pidem arayışımız bulunmaktadır.

20. Makine Teknik Ressamı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız NTEPE ZÜCCACİYE VE ENDÜSTRİYEL MUTFAK EKİPMANLARI SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Teknik Ressamı arayışımız bulunmaktadır.

21. Proje Yöneticisi / Yönetmeni

Hazır Mutfak - Banyo sektöründe faaliyet gösteren firmamız RİVİERA BAGNO DIŞ TİC.A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Yöneticisi / Yönetmeni arayışımız bulunmaktadır.

22. Lojistik Sorumlusu

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız STAR MUTFAK VE MOB. AKS. SAN. VE TİC. A.Ş. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lojistik Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

23. Bölge Müdürü / Müdür Yardımcısı

Catering sektöründe faaliyet gösteren firmamız SARDUNYA GIDA MUTFAK İŞLETMELERİ TİC. A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bölge Müdürü / Müdür Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

24. Mağaza Satış Danışmanı

Mutfak Gereçleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız PSL İÇ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İzmir +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Depo Elemanı

Beyaz Eşyalar sektöründe faaliyet gösteren firmamız GTM Europe Mutfak Cihazları San. ve Tic. Ltd. Şti. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Elemanı arayışımız bulunmaktadır.