1. Bölge Satış Temsilcisi

Mutfak Gereçleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Eyüboğlu Çelik Ve Hobi Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bölge Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

2. Servis Danışmanı - İzmit

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Çetaş Otomotiv için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Danışmanı - İzmit arayışımız bulunmaktadır.

3. Asansör Servis Teknisyeni

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız SCHÖN ASANSÖR A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Asansör Servis Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

4. Satış Temsilcisi / Mac One Citys Nişantaşı

MAC/One için İstanbul Avrupa bölgesinde Satış Temsilcisi / Mac One Citys Nişantaşı arayışımız bulunmaktadır.

5. İhracat Satış Temsilcisi

Arsan Kimya San.Tic.A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

6. İhracat Satış Temsilcisi

Ege Toros Boru Profil San.Tic.Ltd.Şti. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

7. Bölge Satış Temsilcisi (İstanbul Avr.)

Tıbbi Cihaz ve Malzemeler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Coopervision Turkey Kontakt Lens Tic.Ltd.Sti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bölge Satış Temsilcisi (İstanbul Avr.) arayışımız bulunmaktadır.

8. Mekanik Servis Danışmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız DOKAY için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Servis Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Satış Temsilcisi

Petrol ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız MB MAVİ PETROL LTD. ŞTİ. için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

10. Turkcell Superonlıne - Teknik Servis Uzmanı

SUPERCELL BİLİŞİM HİZMETLERİ için Ankara bölgesinde Turkcell Superonlıne - Teknik Servis Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Tıbbi Satış Temsilcisi-Karabük (Deneyimsiz)

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız SANTA FARMA İLAÇ SAN.A.Ş. için Karabük bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tıbbi Satış Temsilcisi-Karabük (Deneyimsiz) arayışımız bulunmaktadır.

12. Servis Şoförü

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız UNADAM UNLU MAMÜLLER GIDA İML. TUR.NAK.SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

13. Montaj ve Servis Sorumlusu - Diyarbakır

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız Diversey için Diyarbakır bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Montaj ve Servis Sorumlusu - Diyarbakır arayışımız bulunmaktadır.

14. Saha Satış Temsilcisi

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız FTD LOJİSTİK KARGO SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) +2 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

15. Satış Temsilcisi

Ev Eşyaları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kamil Özen Billuriye için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

16. Servis Danışmanı (Efe Otomotiv - Ankara)

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız YÜCE AUTO YETKİLİ SATICI için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Danışmanı (Efe Otomotiv - Ankara) arayışımız bulunmaktadır.

17. Satış Temsilcisi

Yapı sektöründe faaliyet gösteren firmamız MAYA İTHALAT VE İHRACAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

18. Sosyal Medya Müşteri Temsilcisi

Bakım, Diyet ve Güzellik Merkezleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız sibel iğci estetik ve güzellik merkezi için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sosyal Medya Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

19. Forklift Servis Teknisyeni

Zirve istif için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Forklift Servis Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

20. Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi (Remarketing)

Eğitim Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bilginet Akademi İletişim ve Eğitim Hiz Ltd. Şti. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi (Remarketing) arayışımız bulunmaktadır.

21. Satış Temsilcisi

Oto Yedek Parça ve Yan Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Özçete Oto. İnş.San Ve Tic Aş için İstanbul(Avr.) +7 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

22. Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi-Sakarya

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız İhlas Pazarlama için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi-Sakarya arayışımız bulunmaktadır.

23. Satış Temsilcisi- Sakarya

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız İhlas Pazarlama için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Temsilcisi- Sakarya arayışımız bulunmaktadır.

24. Servis Mühendisi-Elektrik Elektronik

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Borusan Makina ve Güç Sistemleri için Diyarbakır bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Mühendisi-Elektrik Elektronik arayışımız bulunmaktadır.

25. E-Ticaret Depo Elemanı/İzmir

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız NWG Servis Hizmetleri için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak E-Ticaret Depo Elemanı/İzmir arayışımız bulunmaktadır.