1. Müşteri Hizmetleri Temsilcisi (Gişe)

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız QNB FİNANSBANK için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Hizmetleri Temsilcisi (Gişe) arayışımız bulunmaktadır.

2. Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi-Sakarya

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız İhlas Pazarlama için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi-Sakarya arayışımız bulunmaktadır.

3. Satış Temsilcisi- Sakarya

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız İhlas Pazarlama için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Temsilcisi- Sakarya arayışımız bulunmaktadır.

4. Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi (Remarketing)

Eğitim Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bilginet Akademi İletişim ve Eğitim Hiz Ltd. Şti. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi (Remarketing) arayışımız bulunmaktadır.

5. Satış Temsilcisi

Oto Yedek Parça ve Yan Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Özçete Oto. İnş.San Ve Tic Aş için İstanbul(Avr.) +7 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

6. İst. Maslak Şube-Kobi Bank. Müşteri Temsilcisi

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Şekerbank için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İst. Maslak Şube-Kobi Bank. Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

7. Mağaza Satış Temsilcisi

Chima Tekstil (Sin Tekstil) için Ankara +7 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

8. Kurumsal Satış Temsilcisi

Yazılım sektöründe faaliyet gösteren firmamız Polar Araştırma Teknoloji A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kurumsal Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

9. Satış Temsilcisi

Oto Yedek Parça ve Yan Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız DELTA OTO AKSAMI SAN. TİC. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

10. Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi

Lena Telekomünikasyon için Ankara bölgesinde Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

11. Almanca Bilen Teknik Destek Temsilcisi

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız Procat Danışmanlık Yazılım Telekomünikasyon Pazarlama Ticaret A.Ş. için İstanbul (Tümü) +3 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Almanca Bilen Teknik Destek Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

12. Sigorta Müşteri Temsilcisi

Sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız E PLAS SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sigorta Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

13. Bulaşıkhane Görevlisi

Sofra Yemek Üretim ve Hizmet A.Ş. için Ankara bölgesinde Bulaşıkhane Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

14. Kıdemli SAP ABAP Danışmanı

Bilişim Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız BTC Bilişim Hizmetleri A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kıdemli SAP ABAP Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

15. İnşaat Mühendisi (Yeni Mezun)

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Akro Holding A.Ş için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnşaat Mühendisi (Yeni Mezun) arayışımız bulunmaktadır.

16. Depo Sorumlusu

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız DİPA YÖNETİM DANIŞMANLIĞI için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

17. Aşçı

Sofra Yemek Üretim ve Hizmet A.Ş. için İstanbul Anadolu, Kocaeli, Sakarya bölgesinde Aşçı arayışımız bulunmaktadır.

18. Aşçıbaşı

Sofra Yemek Üretim ve Hizmet A.Ş. için İstanbul Anadolu, Kocaeli, Sakarya bölgesinde Aşçıbaşı arayışımız bulunmaktadır.

19. Saha Sorumlusu

Araştırma Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sektöründe Öncü Firma için İstanbul (Tümü) bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Saha Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

20. International Sales Specialist

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Estevera Sağlık Hizmetleri için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak International Sales Specialist arayışımız bulunmaktadır.

21. Senior Business Analyst

Su Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Waternet Su Hizmetleri A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Senior Business Analyst arayışımız bulunmaktadır.

22. Nusr-Et Servis Komisi (Etiler)

Yiyecek Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız D Et ve Et Ürünleri Gıda Pazarlama Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Nusr-Et Servis Komisi (Etiler) arayışımız bulunmaktadır.

23. Garson - Kocaeli

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yemekhane Yiyecek Ve İçeçek Hizmetleri Sanayi ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Garson - Kocaeli arayışımız bulunmaktadır.

24. Aile Hekimi Uzmanı - Lifeclub

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Acıbadem Sağlık Hizmetleri Tic. A.Ş. - LIFECLUB SAĞLIKLI YAŞAM HİZMETLERİ için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Aile Hekimi Uzmanı - Lifeclub arayışımız bulunmaktadır.

25. Forklift Operatörü

Ekspres Kurye Hizmetleri A.Ş. için İstanbul Avrupa bölgesinde Forklift Operatörü arayışımız bulunmaktadır.