1. Yetistirilmek Uzere Genel Başvuru

Değerli Madenler ve Mamülleri / Kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren firmamız GOLDEN PLANET KUYUMCULUK DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yetistirilmek Uzere Genel Başvuru arayışımız bulunmaktadır.

2. Otomasyon Tasarım Proje Mühendisi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız UZER MAKİNA VE KALIP SAN. A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Otomasyon Tasarım Proje Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

3. Kaynakçı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız UZER MAKİNA VE KALIP SAN. A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kaynakçı arayışımız bulunmaktadır.

4. Tezgah Operatörü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız UZER MAKİNA VE KALIP SAN. A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tezgah Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

5. Endüstriyel Boru Montaj Personeli

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız UZER MAKİNA VE KALIP SAN. A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Endüstriyel Boru Montaj Personeli arayışımız bulunmaktadır.

6. Bakım Mühendisi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız UZER MAKİNA VE KALIP SAN. A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bakım Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.