1. Muhasebe ve Finans Şefi

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız FEDERAL ELEKTRİK YATIRIM VE TİCARET A.Ş. için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe ve Finans Şefi arayışımız bulunmaktadır.

2. Depo Sorumlusu - İzmir Urla Bamboo Avm

Madame Coco için İzmir bölgesinde Depo Sorumlusu - İzmir Urla Bamboo Avm arayışımız bulunmaktadır.

3. Resmi İşler Sorumlusu

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız UĞUR OKULLARI için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Resmi İşler Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

4. Muhasebe Uzmanı

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız TM EMİN YAPI TLD ŞTİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

5. Tahsilat Sorumlusu

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız GERÇEK KOZMETİK için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tahsilat Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

6. Muhasebe Elemanı

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Boyut Grup Enerji Elektrik Üretim Ltd. Şti. - Ene için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Finans Uzmanı

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız AKINAL SENTETİK TEKSTİL SAN.VE TİC.A.Ş. için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finans Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Muhasebe Elemanı

Firma Adı Gizli için İstanbul Avrupa bölgesinde Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Satış Destek Sorumlusu

Osstem İmplant Dış Tic.A.Ş için İstanbul Avrupa bölgesinde Satış Destek Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

10. Kumaş Satın Alma Sorumlusu

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Moda Selvim için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kumaş Satın Alma Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

11. Montaj ve Servis Sorumlusu - Diyarbakır

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız Diversey için Diyarbakır bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Montaj ve Servis Sorumlusu - Diyarbakır arayışımız bulunmaktadır.

12. Muhasebe Uzman Yardımcısı

Dayanıklı Tüketim Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Güreller Dayanıklı Tüketim Mall. Paz. ve Tic. Ltd için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

13. Muhasebe Elemanı

Kumaş & İplik sektöründe faaliyet gösteren firmamız FAME TEKSTİL A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Ön Muhasebe Uzmanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız SAR UNLU MAMÜLLERİ GIDA ÜRETİM LİMİTED ŞİRKETİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Muhasebe Uzmanı

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız EKOSMART ENERJİ VE ELEKTRİK ÜRETİM SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Numune Sorumlusu

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Numune Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

17. Muhasebe Uzmanı

Yönetim Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız GELİŞİM GÜVENLİK DANIŞMANLIK TİC.LTD.ŞTİ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Finans Uzmanı

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vem İlaç San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finans Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Full Time Kasa Sorumlusu - Cevahir Adl

Adil Işık Group için İstanbul Avrupa, İstanbul Anadolu bölgesinde Full Time Kasa Sorumlusu - Cevahir Adl arayışımız bulunmaktadır.

20. Genel Muhasebe Elemanı

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız UESTCO ENERJİ SİSTEMLERİ LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Boyahane Sorumlusu

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız OVİVO ELEKTRİK için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Boyahane Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

22. Dış Ticaret Lojistik Sorumlusu

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ARES ISI TRANSFER SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dış Ticaret Lojistik Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

23. Internal Audit Senior Auditor

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız Forvis Mazars için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Internal Audit Senior Auditor arayışımız bulunmaktadır.

24. Financial Accounting & Tax Compliance Assistant

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız Grant Thornton Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Financial Accounting & Tax Compliance Assistant arayışımız bulunmaktadır.

25. Pos Saha Teknisyeni

Finans - Ekonomi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bileşim Finansal Teknolojiler ve Ödeme Sistemleri A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pos Saha Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.