1. Muhasebe Sorumlusu

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız NASUHBEY EĞİTİM KURUMLARI A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

2. Genel Muhasebe Elemanı

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız Segment Denetim Mali Müşavirlik Ltd.Şti. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

3. İhracat Satış Sorumlusu

Egarr Marble Madencilik A.Ş. için İzmir bölgesinde İhracat Satış Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

4. Tahsilat Sorumlusu - İşlemci - Katip

Avukatlık ve Hukuki Danışmanlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız CPI LAW FIRM için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tahsilat Sorumlusu - İşlemci - Katip arayışımız bulunmaktadır.

5. Plastik Enjeksiyon Sorumlusu

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız OVİVO ELEKTRİK için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Plastik Enjeksiyon Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

6. Kalite Kontrol Sorumlusu

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız KOPUZLAR EVA KAUÇUK ÜRÜNLERİ GERİ DÖNÜŞÜM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

7. Bayi / Mağaza Satış Sorumlusu

Medikal Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız POYLİN MEDİKAL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bayi / Mağaza Satış Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

8. Muhasebe Elemanı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız Rekor Otomotiv Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Bakım Onarım Sorumlusu

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Loris Parfüm için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bakım Onarım Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

10. Akaryakıt ve Lpg Lojistik Sorumlusu

Petrol ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız KALELİ BEST OİL PETROLCÜLÜK TİC.A.Ş için Kırıkkale bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Akaryakıt ve Lpg Lojistik Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

11. Depo Sorumlusu

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız DİPA YÖNETİM DANIŞMANLIĞI için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

12. Satış Sorumlusu

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gülersan Yağlama Cihazları San.Tic.Ltd.Şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

13. Dış Ticaret Satış Sorumlusu

Demir- Çelik sektöründe faaliyet gösteren firmamız BHK SERA SİSTEMLERİ A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dış Ticaret Satış Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

14. E-Ticaret Sorumlusu

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gülersan Yağlama Cihazları San.Tic.Ltd.Şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak E-Ticaret Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

15. Saha Sorumlusu

Araştırma Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sektöründe Öncü Firma için İstanbul (Tümü) bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Saha Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

16. Üretim Sorumlusu

Maden ve Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Proses Rafinasyon ve Geri Kaz Mak. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

17. Muhasebe Uzmanı

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız Diler için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Aktif Satış Sorumlusu

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Md Medikal Sağlık için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Aktif Satış Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

19. Bordro ve Özlük İşleri Sorumlusu

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Telli Grup için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bordro ve Özlük İşleri Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

20. Kalite Güvence Sorumlusu

Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren firmamız İDT ETİKET MATBAACILIK TEKSTİL VE DERİ SAN. DIŞ TİC. LTD. ŞTİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Güvence Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

21. Bölge Satış Sorumlusu

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız VARNASAN VANA SANAYİ A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bölge Satış Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

22. Satış Pazarlama Sorumlusu

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Weilotech Elektronik San. Tic. Ltd. Şti. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Pazarlama Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

23. Reklam ve İletişim Sorumlusu

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız ARP OTOMOBİL AŞ. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Reklam ve İletişim Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

24. Bölge Satış Sorumlusu

Et ve Et Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız İkbal Gıda ve İhtiyaç Mad .İml .San .İç ve Dış Tic. A.Ş için İstanbul (Tümü) +3 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak …

25. Saha Satış Sorumlusu

Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve HVAC sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALUMUR KLİMA ISITMA VE SOĞUTMA SİS. İNŞ. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. - A-TEC için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak …