1. Modelist

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Güzeller Tekstil San. Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Modelist arayışımız bulunmaktadır.

2. Uzman Modelist

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Eroğlu Giyim için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uzman Modelist arayışımız bulunmaktadır.

3. Modelist

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız NOVO DERİ VE KONF. SAN VE TİC. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Modelist arayışımız bulunmaktadır.

4. Modelist Yardımcısı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız PETEK TEKS.SAN. VE TİC.A.Ş-PETEK için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Modelist Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

5. Modelist

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Saide Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Modelist arayışımız bulunmaktadır.

6. Modelist

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız ROYAL GROUP TEKSTIL SAN.VE TİC.A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Modelist arayışımız bulunmaktadır.

7. Modelist (Assyst Veya Gerber )

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Eresya Giyim San. Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Modelist (Assyst Veya Gerber ) arayışımız bulunmaktadır.

8. Modelist

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız YELKENCİ GROUP için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Modelist arayışımız bulunmaktadır.

9. Modelist Yardımcısı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız MİLTEKS TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A.Ş.ACK için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Modelist Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

10. Modelist Yardımcısı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Aster Tekstil San ve Dış Tic.A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Modelist Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

11. Modelist

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız GRUP İMPEKS TEKSTİL TASARIM SANAYİ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Modelist arayışımız bulunmaktadır.

12. Modelist

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız SELİME DOĞAN için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Modelist arayışımız bulunmaktadır.

13. Denim Modelist

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız TRİKOTEK TEKSTİL SANVE TİC A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Denim Modelist arayışımız bulunmaktadır.

14. Modelist

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gür Tekstil İmalat San. ve Tic. Ltd. Şti -Dilvin için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Modelist arayışımız bulunmaktadır.

15. Gerber Operatörü Modelist

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Akenna Textile & Design için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gerber Operatörü Modelist arayışımız bulunmaktadır.

16. Modelist

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Haşema Tekstil Turizm Spor Malz Ve Ambalaj San Tic için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Modelist arayışımız bulunmaktadır.

17. Modelist Yardımcısı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız ENFEMED için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Modelist Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

18. Modelist

Baf Tekstil için İstanbul Avrupa bölgesinde Modelist arayışımız bulunmaktadır.

19. Gerber Programını Bilen Modelist

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız CEBER için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gerber Programını Bilen Modelist arayışımız bulunmaktadır.

20. Modelist

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız KONSEPT BİR TEKSTİL için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Modelist arayışımız bulunmaktadır.

21. Modelist Yardımcısı

Gönül Örme San. Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Modelist Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

22. Modelist Yardımcısı

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız OXXO için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Modelist Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

23. Modelist

ANNA LAUDEL Ic ve Dış Tic. Ltd. Sti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Modelist arayışımız bulunmaktadır.

24. Modelist

Dima Deri için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Modelist arayışımız bulunmaktadır.

25. Modelist

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız BİLCE TEKSTİL SANAYİ VE DIŞ TİCARET A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Modelist arayışımız bulunmaktadır.