1. Satış Yönetmeni

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız ERSA Mobilya San. ve Tic. A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Yönetmeni arayışımız bulunmaktadır.

2. Mobilya Onarım Ve Satış Ekip Üyesi - IKEA Kartal Mağazası

IKEA için İstanbul Anadolu bölgesinde Mobilya Onarım Ve Satış Ekip Üyesi - IKEA Kartal Mağazası arayışımız bulunmaktadır.

3. İzmir Sevkiyat Şoförü

Ev Mobilyaları sektöründe faaliyet gösteren firmamız İnci Mobilya Malz. Tic. Ve San. A.Ş ( Yatsan) için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İzmir Sevkiyat Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

4. Yardımcı Hizmetler Görevlisi

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Doğanlar Mobilya Grubu imalat San.ve Tic. A.Ş için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yardımcı Hizmetler Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

5. Ürün Toplama Hizmeti Ekip Üyesi -Ikea Bornova

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız IKEA Türkiye MAPA Mobilya A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ürün Toplama Hizmeti Ekip Üyesi -Ikea Bornova arayışımız bulunmaktadır.

6. Satış Danışmanı

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kelebek Mobilya için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Mobilya Montaj Elemanı(Montör)

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız EVKUR Alışveriş Merkezleri Tic. A.Ş. için İstanbul (Tümü) +42 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mobilya Montaj Elemanı(Montör) arayışımız bulunmaktadır.

8. Kıdemli Dış Ticaret Operasyon Uzmanı

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Lazzoni Mobilya Sanayi Turizm ve İnşaat Anonim Şirketi için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kıdemli Dış Ticaret Operasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Müşteri Hizmetleri Ekip Üyesi - IKEA Bursa

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız IKEA Türkiye MAPA Mobilya A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Hizmetleri Ekip Üyesi - IKEA Bursa arayışımız bulunmaktadır.

10. Videographer

Ev Mobilyaları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ADORE MOBILYA SAN.VE DIS TIC.A.S. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Videographer arayışımız bulunmaktadır.

11. Satış Danışmanı-Doğtaş Ümraniye Mağaza

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Doğanlar Mobilya Grubu imalat San.ve Tic. A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı-Doğtaş Ümraniye Mağaza arayışımız bulunmaktadır.

12. Kurumsal Satış İç Mimarı - IKEA Bodrum

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız IKEA Türkiye MAPA Mobilya A.Ş. için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kurumsal Satış İç Mimarı - IKEA Bodrum arayışımız bulunmaktadır.

13. Kasa Sorumlusu - Capacity Avm Mağaza

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Home Sweet Home & Kervan Tekstil San. ve Dış Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kasa Sorumlusu - Capacity Avm …

14. İç Mimar

Bahçe Mobilyaları sektöründe faaliyet gösteren firmamız LEGNO TASATIM PROJE UYGULAMA için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İç Mimar arayışımız bulunmaktadır.

15. Bölge Müdürü - İzmir

Ev Mobilyaları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kervan Tekstil San ve Dış Tic. A.Ş için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bölge Müdürü - İzmir arayışımız bulunmaktadır.

16. Mağaza Yöneticisi - İzmir

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kervan Tekstil San ve Dış Tic. A.Ş için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Yöneticisi - İzmir arayışımız bulunmaktadır.

17. Mekanik Bakım Ustası

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız STAR MUTFAK VE MOB. AKS. SAN. VE TİC. A.Ş. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Bakım Ustası arayışımız bulunmaktadır.

18. Marangoz

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız BUDAK İNŞ.GIDA DEK.VE METAL SAN.TİC.LTD.ŞTİ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Marangoz arayışımız bulunmaktadır.

19. Yataş Bedding Dijital Pazarlama Uzmanı

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yataş Grup için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yataş Bedding Dijital Pazarlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Yurt Dışı Pazarlar Marka Geliştirme Uzmanı

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yataş Grup için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yurt Dışı Pazarlar Marka Geliştirme Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Satış Danışmanı (Bursa)

Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız SARAH KONFEKSIYON INSAAT TEKSTIL GIDA MOBILYA SAN VE TIC. AS. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı (Bursa) arayışımız bulunmaktadır.

22. Satış Uzmanı

Beyaz Eşyalar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gkm dayanıklı tüketim malları mobilya Ltd. Şti. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Mağaza Satış Temsilcisi / İzmir

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yataş Mağazacılık için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Satış Temsilcisi / İzmir arayışımız bulunmaktadır.

24. AR-GE Mühendisi

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Dekor Ahşap Ürünleri San. A.Ş. (lineadecor®) için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak AR-GE Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

25. Grafik Tasarım Uzmanı - IKEA Bayrampaşa

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız IKEA Türkiye MAPA Mobilya A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Grafik Tasarım Uzmanı - IKEA Bayrampaşa arayışımız bulunmaktadır.