1. Mimar/İç Mimar

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Merack Tekstil Ticaret İthalat İhracat Anonim Şir için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mimar/İç Mimar arayışımız bulunmaktadır.

2. Mimar

Ev Tekstili sektöründe faaliyet gösteren firmamız Firma Bilgisi Gizli için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mimar arayışımız bulunmaktadır.

3. Mimar

Promosyon Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız İSAR İÇ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mimar arayışımız bulunmaktadır.

4. Mimar

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız KONAK KURUMSAL PERSONEL HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mimar arayışımız bulunmaktadır.

5. Mimar

Mimarlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız SYC GRUP MİMARLIK İNŞAAT VE TURİZM A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mimar arayışımız bulunmaktadır.

6. Ağ ve Güvenlik Mimarı

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız Çalık Holding için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ağ ve Güvenlik Mimarı arayışımız bulunmaktadır.

7. Kurumsal Satış İç Mimarı - IKEA Bursa

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız IKEA Türkiye MAPA Mobilya A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kurumsal Satış İç Mimarı - IKEA Bursa arayışımız bulunmaktadır.

8. Kıdemli İç Mimar

EGE SER TEMİZLİK İNŞAAT için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kıdemli İç Mimar arayışımız bulunmaktadır.

9. Peyzaj Mimar &Tekniker

CEM BOTANİK PEYZAJ PROJE VE UYGULAMA A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Peyzaj Mimar &Tekniker arayışımız bulunmaktadır.

10. Cephe Mimarı

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Adopen Plastik ve İnşaat San. A.Ş. için İstanbul (Tümü) +3 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Cephe Mimarı arayışımız bulunmaktadır.

11. Mimari Proje Yöneticisi

Mühendislik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız SİGMA MÜHENDİSLİK HİZM.DEK.İNŞ.LTD.ŞTİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mimari Proje Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

12. İç Mimar

Hazır Mutfak - Banyo sektöründe faaliyet gösteren firmamız Villadecor için Malatya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İç Mimar arayışımız bulunmaktadır.

13. Network Güvenlik Mimarı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız AKTEK Bilgi İletişim Teknolojisi Sanayi ve Ticaret A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Network Güvenlik Mimarı arayışımız bulunmaktadır.

14. Dizayn Ofis Mimarı

BATI BİRİKİM GAYRİMENKUL İNŞAAT YATIRIM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dizayn Ofis Mimarı arayışımız bulunmaktadır.

15. Mimar

Dekorasyon & İç Mimarlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız DEKOROS İTHALAT İHARACAT A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mimar arayışımız bulunmaktadır.

16. Şantiye Mimarı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Alba İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Şantiye Mimarı arayışımız bulunmaktadır.

17. İç Mimar

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız AJ5D PROJE MİMARLIK İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İç Mimar arayışımız bulunmaktadır.

18. Mimar

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bilgili Holding A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mimar arayışımız bulunmaktadır.

19. Proje Yöneticisi / Mimar

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız FERDİ EKREM ORMAN ÜRÜNLERİ MOBİLYA DEKORASYON VE SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Yöneticisi / Mimar arayışımız …

20. İç Mimar

Dekorasyon & İç Mimarlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız GÜLTEN YILMAZ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İç Mimar arayışımız bulunmaktadır.

21. Cephe Mimarı

Alüminyum sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mimsa Alüminyum Tic. ve San A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Cephe Mimarı arayışımız bulunmaktadır.

22. Mimari Ön-Tasarım Sorumlusu

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız KL YAPI ÇELİK İMALAT VE TİC. A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mimari Ön-Tasarım Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

23. Mimar

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız AYKAÇ GAYRIMENKUL YAT.İNŞ.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mimar arayışımız bulunmaktadır.

24. Mimar

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mimar arayışımız bulunmaktadır.

25. Mimar

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Koton için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mimar arayışımız bulunmaktadır.