1. Boya İnspektörü

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız S.G.S. SÜPERVİSE GÖZETME ETÜD KONTROL SERVİSLERİ A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Boya İnspektörü arayışımız bulunmaktadır.

2. Kaporta Boya Ustası

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bostancıoğlu Otomotiv için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kaporta Boya Ustası arayışımız bulunmaktadır.

3. Çelik İnşa Boya Sorumlusu

Denizcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tersan Shipyard için Yalova bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çelik İnşa Boya Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

4. Boya Teknisyeni - Çorlu

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Çetaş Otomotiv için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Boya Teknisyeni - Çorlu arayışımız bulunmaktadır.

5. Boya Teknisyeni

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Enetki Savunma A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Boya Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

6. Muhasebe Sorumlusu

Boya Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Dema Boya Kimya için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

7. Lojistik Uzmanı / Uzman Yardımcısı

Boya Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız AKÇALI BOYA VE KİMYASAN.TİC.A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lojistik Uzmanı / Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

8. Boya Ustası

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız MTC PREMİUM 3D TASARIM VE MAKET LİMİTED ŞİRKETİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Boya Ustası arayışımız bulunmaktadır.

9. Boya Teknisyeni(Erel Otomotiv-İstanbul)

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız YÜCE AUTO YETKİLİ SATICI için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Boya Teknisyeni(Erel Otomotiv-İstanbul) arayışımız bulunmaktadır.

10. Kaporta Boya Ustası

Ege Kiralama Otomotiv Bakım Onarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kaporta Boya Ustası arayışımız bulunmaktadır.

11. Boyahane Personeli(Toz Boya)

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tescom UPS için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Boyahane Personeli(Toz Boya) arayışımız bulunmaktadır.

12. İhracat Satış Yöneticisi

Tekstil Boya ve Kimyasalları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Anadolu Kimya San. ve Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Satış Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

13. Üretim Şefi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız GÖKHAN BOYA için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Şefi arayışımız bulunmaktadır.

14. Satış Pazarlama Elemanı

Restaurant - Bar - Cafe sektöründe faaliyet gösteren firmamız DAYGAS ISI SİSTEMLERİ İNŞAAT TAAHHÜT SANAYİ VE TİC.LTD.ŞTİ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Pazarlama Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

15. İnsan Kaynakları Elemanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız GÜVENÇ TEKSTİL BOYA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Denizli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Sevkiyat Elemanı

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız COMMITAL ISI EKİPMANLARI SAN.TİC.LTD.ŞTİ. için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sevkiyat Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Marka ve Patent Vekili

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız MESAN PLASTİK VE METAL SANAYİ A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Marka ve Patent Vekili arayışımız bulunmaktadır.

18. Ağaç İşleri Endüstri Mühendisi

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız MESAN PLASTİK VE METAL SANAYİ A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ağaç İşleri Endüstri Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

19. İnsan Kaynakları Uzmanı

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız MESAN PLASTİK VE METAL SANAYİ A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Kanal Pazarlama Uzmanı / Uzman Yardımcısı

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız Akçalı Boya ve Kimya San.Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kanal Pazarlama Uzmanı / Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

21. Muhasebe Uzmanı

Tekstil Boya ve Kimyasalları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Büyüksoy Bayrak ve Şemsiye Sanayi Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Üretim Müdür Yardımcısı

Boru Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız BALÇIK ISI ELEMANLARI SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Müdür Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

23. Mikrobiyoloji Uzmanı

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız Betek Boya ve Kimya San. A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mikrobiyoloji Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Muhasebe Elemanı

Boybo Tekstil Boya San ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Kalite Kontrol Laborantı

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZEN MENSUCAT BOYA TERBİYE İŞLETMELERİ A. Ş. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Laborantı arayışımız bulunmaktadır.