1. Çağrı Merkezi Takım Lideri-Hatay

Çağrı Merkezi Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Turkcell Global Bilgi için Hatay bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Takım Lideri-Hatay arayışımız bulunmaktadır.

2. Çağrı Merkezi Sigorta Satış Uzmanı - Güngören

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fuzul Grup - Fuzul Yapı İnşaat Pazarlama A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Sigorta Satış Uzmanı - …

3. Çağrı Merkezi Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız DOKAY için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi

Lena Telekomünikasyon için Ankara bölgesinde Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

5. Rusça Hava Yolu Back Offıce Kariyer Fırsatı

Doğa İnsan Kaynakları için Tüm Türkiye bölgesinde Rusça Hava Yolu Back Offıce Kariyer Fırsatı arayışımız bulunmaktadır.

6. İK İş Ortağı Asistanı (Merkez Ofis & Yurt Dışı)

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Madame Coco için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İK İş Ortağı Asistanı (Merkez Ofis & Yurt Dışı) arayışımız bulunmaktadır.

7. Uplink/Headend Merkezi Teknikeri

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vakko için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uplink/Headend Merkezi Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

8. Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

9. Çağrı Merkezi Satış Temsilcisi

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Maya Estetik için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

10. Çağrı Merkezi Elemanı

Reklam ve Tanıtım sektöründe faaliyet gösteren firmamız MERT YİĞİT için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Media and Communication Specialist

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Anadolu Sağlık Merkezi için Kocaeli bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Media and Communication Specialist arayışımız bulunmaktadır.

12. Fransızca Bilen Müşteri Uzmanı

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Teleperformance Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Fransızca Bilen Müşteri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

13. İtalyanca Bilen Müşteri Uzmanı

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Teleperformance Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İtalyanca Bilen Müşteri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Depo Şefi

Veri Merkezi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Şefi arayışımız bulunmaktadır.

15. Teknik Müdür Yardımcısı | Makine Mühendisi

Alışveriş Merkezleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Wam Turkey için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Müdür Yardımcısı | Makine Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

16. Teknik Servis Elemanı

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız WOOJIN PLAIMM CO.LTD MERKEZİ GÜNEY KORE İSTANBUL MERKEZ ŞUBESİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Güvenlik Sistemleri Teknik Servis Elemanı

Güvenlik sektöründe faaliyet gösteren firmamız MERKEZ 1 GÜVENLİK için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Güvenlik Sistemleri Teknik Servis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Üretim Yöneticisi

Danışmanlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız DD Değişim Dinamikleri Yönetim Merkezi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

19. İnsan Kaynakları Müdürü

Danışmanlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız DD Değişim Dinamikleri Yönetim Merkezi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

20. Vodafone Vdm Satış Müdürü

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vodafone Uşak Merkez Brk Mağazası için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vodafone Vdm Satış Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

21. Vodafone Satış Profesyonelleri

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vodafone Uşak Merkez Brk Mağazası için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vodafone Satış Profesyonelleri arayışımız bulunmaktadır.

22. Kalite Güvence Uzman/ Yardımcı (Esenyurt Depo)

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Carrefoursa Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Güvence Uzman/ Yardımcı (Esenyurt Depo) arayışımız bulunmaktadır.

23. Lezzet Arası Mutfak Mutabakat Uzmanı

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Carrefoursa Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lezzet Arası Mutfak Mutabakat Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Agü / Kariyer.Net'le İş Hayatına İlk Adım

Üniversiteler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kariyer Etkinlikleri için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Agü / Kariyer.Net'le İş Hayatına İlk Adım arayışımız bulunmaktadır.

25. Ofis Asistanı

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız WOOJIN PLAIMM CO.LTD MERKEZİ GÜNEY KORE İSTANBUL MERKEZ ŞUBESİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ofis Asistanı arayışımız bulunmaktadır.