1. Ücret ve Yan Haklar Uzmanı

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Teleperformance Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ücret ve Yan Haklar Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Görsel İletişim Uzmanı

Lastik / Kauçuk sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ovakent Lastik ve Kauçuk San. Tic. A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Görsel İletişim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

3. Ticari Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetim Uzmanı

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Maya Holding A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ticari Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Uzmanı

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Havelsan Teknoloji Radar (HTR) için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

5. Vergi Yönetimi ve Genel Muhasebe Uzmanı

Sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ray Sigorta A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vergi Yönetimi ve Genel Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Java Yazılım Uzmanı

Yazılım sektöründe faaliyet gösteren firmamız VALUESET YAZILIM ve DANIŞMANLIK için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Java Yazılım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Muhasebe ve Operasyon Uzman Yardımcısı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız ASTORİA TARIM LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe ve Operasyon Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

8. Satış Destek Uzmanı

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Orhan Sanayi Kayışları A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Destek Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Muhasebe Uzmanı

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tonguç Akademi için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

10. SAP Ana Veri Uzmanı

Elektrikli Ev Aletleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Arzum Elektrikli Ev Aletleri San. Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak SAP Ana Veri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Muhasebe Uzmanı

Gür-İş Makina San. Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Bilgi İşlem Uzmanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız GETMOBİL TEKNOLOJİ ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi İşlem Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Genel Muhasebe Uzmanı

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Happy İnsan Kaynakları için İstanbul (Tümü) +30 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Eğitim ve Burs Politikaları Uzmanı

Sivil Toplum Kuruluşları sektöründe faaliyet gösteren firmamız TEV - Türk Eğitim Vakfı için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Eğitim ve Burs Politikaları Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Veri Ambarı ve İş Zekası Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Özçete Oto. İnş.San Ve Tic Aş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Veri Ambarı ve İş Zekası Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

16. İş Güvenliği Uzmanı

Yenilenebilir Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Citus Power için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İş Güvenliği Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Ürün Ağacı Uzmanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız İLGİ TARIM MAKİNALARI SAN.TİC.LTD.ŞTİ. için Aydın bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ürün Ağacı Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Takas ve Gün Sonu Sistem Operasyonları Uzmanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız DGPAYS BİLİŞİM HİZMETLERİ A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Takas ve Gün Sonu Sistem Operasyonları Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Mağaza Satış Uzmanı

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tunçer Mühendislik Yapı İnşaat Ltd. Şti. için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Satış Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Kıdemli Bilgi İşlem Uzmanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız BİLCE TEKSTİL SANAYİ VE DIŞ TİCARET A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kıdemli Bilgi İşlem Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Yazılım Geliştirme Uzmanı

Elektronik Yangın Sistemleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız MAVİLİ ELEKTRONİK TİC. SAN. AŞ. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yazılım Geliştirme Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Sosyal Medya Uzmanı

Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız NECİP OĞUZ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sosyal Medya Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Saha Uzman Personeli - İstanbul Pendik

Rossmann için İstanbul Anadolu bölgesinde Saha Uzman Personeli - İstanbul Pendik arayışımız bulunmaktadır.

24. Uzman Satış Danışmanı The Land Of Legends

Edwards için Antalya bölgesinde Uzman Satış Danışmanı The Land Of Legends arayışımız bulunmaktadır.

25. Teknik Servis Mühendisi

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız TW Bilgi ve İletişim Hizm. A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.