1. Arıza Bakım Personeli

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi A. Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Arıza Bakım Personeli arayışımız bulunmaktadır.

2. Kalite Kontrol Mühendisi

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız REPKON için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

3. Engelli Personel (Bilgi İşlem Elemanı)

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Liv Hospital için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Engelli Personel (Bilgi İşlem Elemanı) arayışımız bulunmaktadır.

4. Mekanik Teknikeri

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Liv Hospital için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

5. E-Ticaret Depo Personeli

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız COTTONHILL UNDERWEAR için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak E-Ticaret Depo Personeli arayışımız bulunmaktadır.

6. Depo Personeli - İzmir

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız NWG Servis Hizmetleri için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Personeli - İzmir arayışımız bulunmaktadır.

7. Mekanik Teknisyeni (Doğuş Oto Ankara)

DOĞUŞ OTO PAZARLAMA VE TİCARET A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Teknisyeni (Doğuş Oto Ankara) arayışımız bulunmaktadır.

8. Pano Montaj Ustası

Mühendislik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Pacpro Otomasyon Mühendislik San. İç ve Dış Tic. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pano Montaj Ustası arayışımız bulunmaktadır.

9. Elektrik Montaj Elemanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız CASSAS ŞİRKETLER TOPLULUĞU için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Montaj Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Müşteri Temsilcisi

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Dizayn Etiket Sanayi Ticaret A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

11. Grafik Tasarım Uzmanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız MESS Group İnşaat Petrol Harfiyat Hayvancılık Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Grafik Tasarım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Teknik Servis Elemanı

Maden ve Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÇAKMAKÇI KIYMETLİ MADENLER SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Yönetici Asistanı

Kağıt ve Selüloz Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız ILICAK KAĞITÇILIK SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yönetici Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Bütçe Raporlama Uzmanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Dürümle Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bütçe Raporlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Depo Sevkiyat Amiri

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız İstanbul Teknik İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ için Bolu bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Sevkiyat Amiri arayışımız bulunmaktadır.

16. Tecrübeli Satış Elemanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yurduseven Otomotiv Lastik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tecrübeli Satış Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Saha Mühendisi

Elektrik Dağıtım sektöründe faaliyet gösteren firmamız Armin Elektrik İnşaat Sanayi ve Tic. A.Ş için Hakkari +2 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

18. Satış Uzmanı

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız EGE Profil Ticaret ve Sanayi A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Saha Ürün Uzmanı

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız GALENİK ECZA VE KİMYEVİ MADDELER İÇ VE DIŞ SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Ürün Uzmanı arayışımız …

20. Yönetici Asistanı

Maden ve Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Firma Bilgisi Gizli için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yönetici Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Şantiye Şefi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Doğuş Sanayi Kimyasalları için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Şantiye Şefi arayışımız bulunmaktadır.

22. Üretim Elemanı

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız GALENİK ECZA VE KİMYEVİ MADDELER İÇ VE DIŞ SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Mali İşler Müdürü

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız Doğuş Sanayi Kimyasalları için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mali İşler Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

24. İnsan Kaynakları Elemanı

Kimya Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız ABK GRUP YÖNETİM DAN. BASIN YAY. MATBAA. VE EĞT. HİZ. SAN. TİC. LTD. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Elemanı arayışımız …

25. Depo Elemanı

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız GALENİK ECZA VE KİMYEVİ MADDELER İÇ VE DIŞ SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Elemanı arayışımız bulunmaktadır.