1. Mekanik Bakım Teknisyeni

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Stoeger Silah Sanayi A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

2. Mekanik Teknisyeni

Veri Merkezi sektöründe faaliyet gösteren firmamız NGN Bilgi Teknolojileri Veri Merkezi Hizmetleri ve Danışmanlık A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

3. Elektrik Bakım Teknisyeni

Matbaacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tetra Pazarlama ve Dış Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

4. Bakım Onarım Teknisyeni Bayrampaşa

Satış ve Pazarlama sektöründe faaliyet gösteren firmamız Metro Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bakım Onarım Teknisyeni Bayrampaşa arayışımız bulunmaktadır.

5. Mekanik Bakım Müdürü

Gizli Firma için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Bakım Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

6. Zayıf Akım Teknikeri / Teknisyeni

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız ULTRASİS BİNA KONTROL SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Zayıf Akım Teknikeri / Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

7. Bakım Onarım Şefi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız ŞA-RA ENERJİ İNŞ.TİC.VE SAN.A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bakım Onarım Şefi arayışımız bulunmaktadır.

8. Pos Saha Teknisyeni

Finans - Ekonomi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bileşim Finansal Teknolojiler ve Ödeme Sistemleri A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pos Saha Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

9. Üretim Teknisyeni

Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren firmamız LION PAKETLEME ANONİM ŞİRKETİ için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

10. Forklift Servis Teknisyeni

Zirve istif için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Forklift Servis Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

11. Makine Bakım Elemanı

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız GEMLİK GÜBRE A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Bakım Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Bakım Takım Lideri

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız DEMETAL KALIP VE MAKİNE SAN.TİC . A.Ş için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bakım Takım Lideri arayışımız bulunmaktadır.

13. Bakım Onarım Sorumlusu

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Loris Parfüm için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bakım Onarım Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

14. Servis Mühendisi-Mekanik

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Borusan Makina ve Güç Sistemleri için Diyarbakır bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Mühendisi-Mekanik arayışımız bulunmaktadır.

15. Son Kontrol Teknisyeni-İzmir

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız Çetaş Otomotiv için İzmir +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Son Kontrol Teknisyeni-İzmir arayışımız bulunmaktadır.

16. Mekanik Tesisat Mühendisi

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız BİLGİN GÜÇ SANTRALLERİ ENERJİ ÜRETİM ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Tesisat Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

17. Hes Elektrik Teknisyeni - Ordu

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız BİLGİN GÜÇ SANTRALLERİ ENERJİ ÜRETİM ANONİM ŞİRKETİ için Ordu bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hes Elektrik Teknisyeni - Ordu arayışımız bulunmaktadır.

18. Elektrik Teknisyeni

Kablo ve Tel sektöründe faaliyet gösteren firmamız Reçber Kablo için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

19. Elektrik Teknisyeni

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Civil Mağazacılık A.Ş. için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

20. Terminal Binası Mekanik Tesisat Ustası

Havacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Iga Havalimanı İşletmesi A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Terminal Binası Mekanik Tesisat Ustası arayışımız bulunmaktadır.

21. Mekanik Dizayn Mühendisi

Bahen Mühendislik inşaat sanayi ve ticaret limited şirketi için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Dizayn Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

22. Mekanik Tesisat Mühendisi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Assan Yapı için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Tesisat Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

23. Yardımcı İşletmeler Teknisyeni

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız World Medicine İlaç San.Ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yardımcı İşletmeler Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

24. Pano Montaj Teknisyeni

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız HALICI ENDÜSTRİ TEKNOLOJİLERİ ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pano Montaj Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

25. Sosyal Medya Müşteri Temsilcisi

Bakım, Diyet ve Güzellik Merkezleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız sibel iğci estetik ve güzellik merkezi için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sosyal Medya Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.