1. Kariyer Günleri

İnternet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kariyer Etkinlikleri için İstanbul (Tümü) +5 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kariyer Günleri arayışımız bulunmaktadır.

2. Marmara Bölge Satış Yöneticisi

AZMÜSEBAT ÇELİK SAN.VE TİC.A.S için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Marmara Bölge Satış Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

3. Satış Temsilcisi - Marmara

Tasarruf Finansman sektöründe faaliyet gösteren firmamız Eminevim için İstanbul (Tümü) +5 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Temsilcisi - Marmara arayışımız bulunmaktadır.

4. Bölge Satış Yöneticisi/Güney Marmara

Yalıtım sektöründe faaliyet gösteren firmamız Çukurova Yalıtım Çatı Kap. Ve Plas. Ür. San. Ve T için Bursa +6 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bölge Satış Yöneticisi/Güney Marmara arayışımız …

5. Satış Danışmanı Marmara Forum

Armağan Oyuncak için İstanbul Avrupa bölgesinde Satış Danışmanı Marmara Forum arayışımız bulunmaktadır.

6. Cafe - Part Time Barista - İstanbul Marmara Forum

D&R Cafe için İstanbul Avrupa bölgesinde Cafe - Part Time Barista - İstanbul Marmara Forum arayışımız bulunmaktadır.

7. Cafe - Barista - İstanbul Marmara Forum

D&R Cafe için İstanbul Avrupa bölgesinde Cafe - Barista - İstanbul Marmara Forum arayışımız bulunmaktadır.

8. Doğu Marmara Bölge Bayi Yöneticisi

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Şenpiliç Gıda Sanayi A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Doğu Marmara Bölge Bayi Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

9. İstanbul Marmara Forum Satış Danışmanı

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Saat ve Saat Mağazacılık A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İstanbul Marmara Forum Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Mağaza Müdürü Reeder Marmara Forum Avm

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Reeder için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdürü Reeder Marmara Forum Avm arayışımız bulunmaktadır.

11. İşe Alım ve Kariyer Yönetimi Uzmanı

Sağlık Kuruluşları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Medicana Sağlık Grubu için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşe Alım ve Kariyer Yönetimi Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Cafe - Vardiya Yöneticisi- İstanbul Marmara Forum AVM

D&R Cafe için İstanbul Avrupa bölgesinde Cafe - Vardiya Yöneticisi- İstanbul Marmara Forum AVM arayışımız bulunmaktadır.

13. Sipariş Takip Uzmanı

Marmara Isıl İşlem San Ve Tic Ltd. Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sipariş Takip Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Kalite Kontrol Elemanı

Marmara Isıl İşlem San Ve Tic Ltd. Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Tır Şoförü

Liman İşletmeleri ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mardaş Marmara Deniz İşletmeciliği A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tır Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

16. Mekanik Bakım Elemanı

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız MARTAŞ MARMARA TAR.ÜR.DEĞ.A.Ş. (DİNİZ HOLDİNG) için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Bakım Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

17. İnsan Kaynakları Yetkilisi

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mövenpick Hotel Istanbul Marmara Sea için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

18. Elektrik Bakım Elemanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız MARTAŞ MARMARA TAR.ÜR.DEĞ.A.Ş. (DİNİZ HOLDİNG) için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

19. İşe Alım Uzmanı

The Marmara Hotels için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşe Alım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Elektrikçi

Cam Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız MARMARA CAM SANAYİ TİC.AŞ. için Tekirdağ +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrikçi arayışımız bulunmaktadır.

21. Bakım Elemanı

Cam Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız MARMARA CAM SANAYİ TİC.AŞ. için Tekirdağ +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bakım Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Kariyer.Net'le Mülakat 101

Üniversiteler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kariyer Etkinlikleri için İstanbul (Tümü) +80 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kariyer.Net'le Mülakat 101 arayışımız bulunmaktadır.

23. Kariyer.Net'le Mülakat 101

Üniversiteler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kariyer Etkinlikleri için İstanbul (Tümü) +80 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kariyer.Net'le Mülakat 101 arayışımız bulunmaktadır.

24. Kariyer.Net'le İş Hayatına İlk Adım

Üniversiteler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kariyer Etkinlikleri için İstanbul (Tümü) +80 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kariyer.Net'le İş Hayatına İlk Adım arayışımız bulunmaktadır.

25. Grafik Tasarımcı

Cam Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız MARMARA CAM SANAYİ TİC.AŞ. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Grafik Tasarımcı arayışımız bulunmaktadır.