1. Satış Danışmanı - Aydın Ops Mall Emsan

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Karaca San. ve Tic. A.Ş. için Aydın bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı - Aydın Ops Mall Emsan arayışımız bulunmaktadır.

2. Mağaza Müdürü - Aydın Ops Mall Emsan

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Karaca San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdürü - Aydın Ops Mall Emsan arayışımız bulunmaktadır.

3. İkram Görevlisi - Yönetim Katı

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Birevim için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İkram Görevlisi - Yönetim Katı arayışımız bulunmaktadır.

4. İnsan Kaynakları Uzmanı

Demir- Çelik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fişekçioğlu Demir Çelik San. Ve Tic. A.Ş. için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

5. Makam Şoförü

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız KİSAN A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

6. Muhasebe Yetkilisi

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız LİKİTGAZ DAĞITIM VE ENDÜSTRİ A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

7. Grafik Tasarım Uzmanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Punto Deri A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Grafik Tasarım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Deneyimli Showroom Mankeni

Deri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Punto Deri A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Deneyimli Showroom Mankeni arayışımız bulunmaktadır.

9. Satış Danışmanı - İzmir Selway Avm Emsan

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Karaca San. ve Tic. A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı - İzmir Selway Avm Emsan arayışımız bulunmaktadır.

10. Satış Danışmanı - Kocaeli 41 Burda Avm Emsan

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Karaca San. ve Tic. A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı - Kocaeli 41 Burda Avm Emsan arayışımız bulunmaktadır.

11. Sosyal Medya Yöneticisi

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fier İnşaat Turizm Eğitim ve Sağlık Hizmetleri A.Ş için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sosyal Medya Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

12. İklimsa Ankara Bölge Müdürü

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Teknosa İç ve Dış Ticaret A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İklimsa Ankara Bölge Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

13. Mağaza Müdürü - İstanbul

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Teknosa İç ve Dış Ticaret A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdürü - İstanbul arayışımız bulunmaktadır.

14. Temizlik Görevlisi

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Dilko Dil Kültür Hizmetleri ve Okulculuk Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Temizlik Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

15. Kalite Kontrol Müdürü

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kechy Gıda A.Ş. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

16. Sevkiyat Şoförü - Mersin

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vatan Bilgisayar San. Tic. A.Ş. için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sevkiyat Şoförü - Mersin arayışımız bulunmaktadır.

17. Aile Şoförü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tuna Ofis ve Ev Mobilyaları Tur. İnş. San. Tic A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Aile Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

18. Muhasebe Uzmanı

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız BİM Birleşik Mağazalar A.Ş için Afyon bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Kalite Mühendisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kale Oto Radyatör San. ve Tic. A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

20. Part Time Satış Danışmanı - Mersin Forum

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Karaca San. ve Tic. A.Ş. için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Part Time Satış Danışmanı - Mersin Forum arayışımız bulunmaktadır.

21. Ziraat Mühendisi

Tarım / Ziraat sektöründe faaliyet gösteren firmamız BİM Birleşik Mağazalar A.Ş için Afyon bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ziraat Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

22. Üretim Mühendisi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Eruslu Sağlık Ürünleri San. ve Tic. A.Ş için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

23. Proje Yöneticisi / Yönetmeni

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız MARTAŞ YEMEK VE GIDA SAN.TİC. A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Yöneticisi / Yönetmeni arayışımız bulunmaktadır.

24. Gayrimenkul Satış Danışmanı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız MKC GROUP METAL İNŞAAT A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gayrimenkul Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Çay Servis ve Temizlik Elemanı

Yapı Market sektöründe faaliyet gösteren firmamız YILMAZLAR YAPI MALZ. PAZ TİC. LTD. ŞTİ. için Aydın bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çay Servis ve Temizlik Elemanı arayışımız bulunmaktadır.