1. Depo Yöneticisi - Manisa

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız ISS Türkiye için Manisa +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Yöneticisi - Manisa arayışımız bulunmaktadır.

2. Temizlik Görevlisi(Pendik Medipol Hastanesi)

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız MEDİPOLİTAN SAĞLIK VE EĞİTİM HİZM. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Temizlik Görevlisi(Pendik Medipol Hastanesi) arayışımız bulunmaktadır.

3. Mali İşler Müdürü

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Medical Park Hastaneler Grubu için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mali İşler Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

4. Application Software Engineer

Ev Eşyaları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bosch Termoteknik Isıtma ve Klima San. Tic. A.Ş. için Manisa bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Application Software Engineer arayışımız bulunmaktadır.

5. Vize Operasyon Müdürü

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız ABH Turizm Temsilcilik ve Tic. A.Ş. için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vize Operasyon Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

6. DevOps Engineer

Ev Eşyaları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bosch Termoteknik Isıtma ve Klima San. Tic. A.Ş. için Manisa bölgesinde Full-Time olarak çalışacak DevOps Engineer arayışımız bulunmaktadır.

7. Üretim Operatörü

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

8. Elektrik Bakım Ustası

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Ustası arayışımız bulunmaktadır.

9. Yenidoğan Yoğun Bakım Hemşire

Sağlık Sigortası sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kolan Hastanesi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yenidoğan Yoğun Bakım Hemşire arayışımız bulunmaktadır.

10. Sales Support Officer

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız SABAF BEYAZ ESYA PARCALARI SANAYI VE TIC. LTD STI- için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sales Support Officer arayışımız bulunmaktadır.

11. Akhisar Şubesi - Kobi Portföy Yöneticisi

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız TEB - Türk Ekonomi Bankası için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Akhisar Şubesi - Kobi Portföy Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

12. Aşçıbaşı - Akhisar

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız ISS Hazır Yemek Üretim ve Hizmet A.Ş. için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Aşçıbaşı - Akhisar arayışımız bulunmaktadır.

13. Muhasebe Sorumlusu

İthalat - İhracat sektöründe faaliyet gösteren firmamız İzem Isı ve İnşaat Malzemeleri Dış Ticaret Ltd.Şti için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

14. Satış Temsilcisi

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız Magnet İletişim için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

15. Teknik Servis Uzmanı

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız Magnet İletişim için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Temin Ürün (Beyaz Eşya) Test Teknikeri

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vestel A.Ş. için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Temin Ürün (Beyaz Eşya) Test Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

17. Radyoloji Teknikeri

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız İzmir Karataş Hastanesi için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Radyoloji Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

18. İhracat Uzmanı

Beyaz Eşyalar sektöründe faaliyet gösteren firmamız ISM Makine Elektrik San.ve Tic. A.Ş. için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Reklam Yöneticisi

Sağlık Kuruluşları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Özel Aktif İnternational Üsküdar Hastanesi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Reklam Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

20. CRM Uzmanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Özel Aktif İnternational Üsküdar Hastanesi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CRM Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Çevre Mühendisi

Isıtma, Havalandırma ve Klima sektöründe faaliyet gösteren firmamız ELBA BASINÇLI DÖKÜM SANAYİİ A.Ş için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çevre Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

22. Makine Teknik Ressamı

Gizay Makina Plastik San. Tic. ve Ltd. Şti. için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Teknik Ressamı arayışımız bulunmaktadır.

23. Teknik Servis Mühendisi

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız EGE LAZERJET MAKİNE SERVİS YEDEK PARÇA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Mühendisi arayışımız …

24. Çağrı Merkezi Satış Temsilcisi

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kolan Hastanesi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

25. Ameliyathane Hemşiresi

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Özel Beylikdüzü Medilife Hastanesi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ameliyathane Hemşiresi arayışımız bulunmaktadır.