1. Workflow Management Trainee

Denetim Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız KPMG Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Workflow Management Trainee arayışımız bulunmaktadır.

2. Yeo Management Trainee

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız YEO Teknoloji Enerji ve Endüstri A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yeo Management Trainee arayışımız bulunmaktadır.

3. Supply Chain Management S&O P Planner

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız KT&G Tütün Mamülleri için İzmir bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Supply Chain Management S&O P Planner arayışımız bulunmaktadır.

4. Supply Chain Management S&Op Planner

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız KT&G Tütün Mamülleri için İzmir bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Supply Chain Management S&Op Planner arayışımız bulunmaktadır.

5. Group Treasury Debt Management Senior/Executive

Bilişim Teknoloji Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Turkcell ve Grup Şirketleri için İstanbul (Tümü) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Group Treasury Debt Management Senior/Executive arayışımız bulunmaktadır.

6. Expert Sım & Devıce Management Software Developer

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız Turkcell ve Grup Şirketleri için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Expert Sım & Devıce Management Software Developer arayışımız bulunmaktadır.

7. Human Resources and General Affairs Team Leader

Tarım Araç ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kubota Turkey Makine Ticaret Limited Şirketi için Kocaeli bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Human Resources and General Affairs Team Leader arayışımız bulunmaktadır.

8. Business Development Team Executive

Dayanıklı Tüketim Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız BSH Turkey için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Business Development Team Executive arayışımız bulunmaktadır.

9. Satış Danışmanı - Next Level Ankara

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Madame Coco için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı - Next Level Ankara arayışımız bulunmaktadır.

10. Senior Management Reporting Specialist

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Domino's Pizza için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Senior Management Reporting Specialist arayışımız bulunmaktadır.

11. Customer Experience Management Specialist

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vestel A.Ş. için Manisa bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Customer Experience Management Specialist arayışımız bulunmaktadır.

12. Technical Risk Management Master Student Project

Dayanıklı Tüketim Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız BSH Turkey için Tekirdağ bölgesinde Periodical olarak çalışacak Technical Risk Management Master Student Project arayışımız bulunmaktadır.

13. IT Team Leader

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız HUMAN KAPİTAL İNSAN KAYNAKLARI VE DAN.HİZ.LTD.ŞTİ için İstanbul(Avr.), Tekirdağ bölgesinde Full-Time olarak çalışacak IT Team Leader arayışımız bulunmaktadır.

14. Domestic Debt & Receivable Management Specialist

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vestel A.Ş. için Manisa +1 il daha bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Domestic Debt & Receivable Management Specialist arayışımız bulunmaktadır.

15. Compliance Management Master Expert

Bilişim Teknoloji Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Turkcell ve Grup Şirketleri için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Compliance Management Master Expert arayışımız bulunmaktadır.

16. Warehouse Operations Team Leader

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yazaki Otomotiv Yan Sanayi ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Warehouse Operations Team Leader arayışımız bulunmaktadır.

17. Bussiness Continuity Management Expert

Bilişim Teknoloji Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Turkcell ve Grup Şirketleri için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bussiness Continuity Management Expert arayışımız bulunmaktadır.

18. Sommelier - Da Mario İstinyepark

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız d.ream (Doğuş Restaurant Entertainment & Management) için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sommelier - Da Mario İstinyepark arayışımız bulunmaktadır.

19. Kasiyer - Da Mario Etiler

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız d.ream (Doğuş Restaurant Entertainment & Management) için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kasiyer - Da Mario Etiler arayışımız bulunmaktadır.

20. Madame Coco - İstanbul Avrupa

Team Fores HR için İstanbul Avrupa bölgesinde Madame Coco - İstanbul Avrupa arayışımız bulunmaktadır.

21. Madame Coco - İstanbul Anadolu

Team Fores HR için İstanbul Anadolu bölgesinde Madame Coco - İstanbul Anadolu arayışımız bulunmaktadır.

22. Resepsiyonist

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız MANAGEMENT GRUP OTEL LİMİTED ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Resepsiyonist arayışımız bulunmaktadır.

23. Otel Müdürü

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız MANAGEMENT GRUP OTEL LİMİTED ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Otel Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

24. Misafir İlişkileri Sorumlusu-Biz İstanbul

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız d.ream (Doğuş Restaurant Entertainment & Management) için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Misafir İlişkileri Sorumlusu-Biz İstanbul arayışımız bulunmaktadır.

25. Muhasebe Uzmanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız TEAM AGRO GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Aksaray bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.