1. Maliyet Muhasebesi Proje Stajyeri

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Anadolu Isuzu Otomotiv Sanayi ve Tic. A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Maliyet Muhasebesi Proje Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

2. Maliyet Muhasebesi Uzmanı

Kafkas Pasta Şekerleme San.Tic. A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Maliyet Muhasebesi Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

3. Maliyet Muhasebesi Müdürü

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Şenpiliç Gıda Sanayi A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Maliyet Muhasebesi Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

4. Maliyet Muhasebesi Uzmanı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız Agrobest Grup Tarım İlaçları Tohumculuk İmalat için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Maliyet Muhasebesi Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

5. Bütçe ve Maliyet Muhasebesi Uzmanı

Medikal Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Meditera Tıbbi Malzeme Sanayi ve Ticaret A. Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bütçe ve Maliyet Muhasebesi Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Maliyet Muhasebesi Yöneticisi

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sunman ABC için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Maliyet Muhasebesi Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

7. Maliyet Muhasebesi Sorumlusu

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız ER-SA KİMYEVİ MADDELER SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Maliyet Muhasebesi Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

8. Üretim Maliyet Analisti

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Maliyet Analisti arayışımız bulunmaktadır.

9. Bütçe ve Maliyet Kontrol Şefi

Kimya Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Belgin Madeni Yağlar Tic. ve San. A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bütçe ve Maliyet Kontrol Şefi arayışımız bulunmaktadır.

10. Maliyet Kontrol Müdür Yardımcısı

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ela Excellence Resort Belek için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Maliyet Kontrol Müdür Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

11. Maliyet Kontrolörü

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mola İstanbul için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Maliyet Kontrolörü arayışımız bulunmaktadır.

12. Maliyet Kontrolörü

Moda Deniz Kulübü Derneği-İktisadi İşletmeleri için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Maliyet Kontrolörü arayışımız bulunmaktadır.

13. Muhasebe Şefi (İnşaat Muhasebesi)

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Memorial Sağlık Grubu için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Şefi (İnşaat Muhasebesi) arayışımız bulunmaktadır.

14. Maliyet Kontrolörü

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız ŞAM YAPI ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Maliyet Kontrolörü arayışımız bulunmaktadır.

15. Personel Muhasebesi Uzmanı

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Turkcell Global Bilgi için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Personel Muhasebesi Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Maliyet Analiz Uzmanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız GEDİK HOLDİNG A.Ş. için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Maliyet Analiz Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Uzman Maliyet Kontrol Mühendisi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız YAPI MERKEZİ HOLDİNG A.Ş. için Tanzanya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uzman Maliyet Kontrol Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

18. Üretim Maliyeti ve Veri Hazırlama Yöneticisi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Samet Kalıp ve Madeni Eşya San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.), Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Maliyeti ve Veri Hazırlama …

19. Maliyet Kontrol ve Raporlama Uzmanı

Alüminyum sektöründe faaliyet gösteren firmamız SİSTEM ALÜMİNYUM SANAYİ VE TİC.A.Ş. için İstanbul(Avr.) +2 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Maliyet Kontrol ve Raporlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Kıdemli Maliyet Kontrol Uzmanı

Akü - Pil - Batarya sektöründe faaliyet gösteren firmamız POMEGA ENERJİ DEPOLAMA TEKNOLOJİLERİ ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kıdemli Maliyet Kontrol Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Maliyet Mühendisi

Aydınlatma sektöründe faaliyet gösteren firmamız İkizler Aydınlatma Armatürler San ve Tic A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Maliyet Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

22. Maliyet Kontrolörü

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mercure İstanbul Bomonti için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Maliyet Kontrolörü arayışımız bulunmaktadır.

23. Maliyet Kontrolörü

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Akademi İstanbul Turizm a.ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Maliyet Kontrolörü arayışımız bulunmaktadır.

24. Planlama ve Maliyet Kontrol Mühendisi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız DMT YATIRIM İNŞAAT ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Planlama ve Maliyet Kontrol Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

25. Bütçe, Maliyet ve Raporlama Uzmanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Euro Gıda San ve Tic A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bütçe, Maliyet ve Raporlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.