1. Mali Müşavir Yardımcısı

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız SM DENETİM SMMM A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mali Müşavir Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

2. Serbest Muhasebeci Mali Müşavir SMMM

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız YÖRÜNGE DENETİM VE YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Serbest Muhasebeci Mali Müşavir SMMM arayışımız …

3. Mali İşler Uzmanı

Yapı Kimyasalları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Grafton için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mali İşler Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Bölge Mali ve İdari İşler Müdür Yardımcısı

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız PORT KARGO VE LOJISTIK ANONIM SIRKETI için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bölge Mali ve İdari İşler Müdür Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

5. Mali İşler Uzmanı

Çimento sektöründe faaliyet gösteren firmamız SÖNMEZ ÇİMENTO YAPIVE MADENCİLİK SANAYİVE TİCARET A.Ş. ADANA YUMURTALIK SERBEST BÖLGE ŞUBE için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mali İşler Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Mali İşler Elemanı

Adapazarı Özel ENKA Okulları için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mali İşler Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Mali İşler Uzman Yardımcısı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hobim Arşivleme ve Basım Hizmetleri A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mali İşler Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

8. Mali İşler Uzmanı

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Loomis Güvenlik Hizmetleri A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mali İşler Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Mali Müşavir Yardımcısı

Denetim Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız EFEKAN DENETİM HİZ. SMMM LTD. ŞTİ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mali Müşavir Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

10. Mali İşler Müdürü

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yeniyaka lojistik Anonim Şirketi için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mali İşler Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

11. Mali İşler Görevlisi

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Lokman Hekim Sağlık Grubu için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mali İşler Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

12. Mali İşler Müdürü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız ABP TDS TAŞIMA DEPOLAMA SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİK A.Ş için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mali İşler Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

13. Mali Müşavir

Gıda Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız ERİM ARIKAN YAĞ GIDA İNŞ. SAN. ve TİC. A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mali Müşavir arayışımız bulunmaktadır.

14. Hadımköy / Mali İşler Sorumlusu

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız Aras Kargo için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hadımköy / Mali İşler Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

15. Mali İşler Müdürü

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mali İşler Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

16. Genel Muhasebe Elemanı

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız Segment Denetim Mali Müşavirlik Ltd.Şti. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Muhasebe Elemanı

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız LEVEL SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Vergi İade Kontrol Elemanı

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız MUSTAFA EMRE ÖZKAN için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vergi İade Kontrol Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Denetçi

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız AY YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Denetçi arayışımız bulunmaktadır.

20. Mekanik Tesisat Şantiye Şefi

Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve HVAC sektöründe faaliyet gösteren firmamız LAZER ISI MÜHENDİSLİK için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Tesisat Şantiye Şefi arayışımız bulunmaktadır.

21. Pres Operatörü

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız COMMITAL ISI EKİPMANLARI SAN.TİC.LTD.ŞTİ. için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pres Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

22. Project Manager

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kit Group Tanıtım Paz. Tic. Aş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Project Manager arayışımız bulunmaktadır.

23. Internal Audit Senior Auditor

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız Forvis Mazars için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Internal Audit Senior Auditor arayışımız bulunmaktadır.

24. Financial Accounting & Tax Compliance Assistant

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız Grant Thornton Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Financial Accounting & Tax Compliance Assistant arayışımız bulunmaktadır.

25. Dış Ticaret Lojistik Sorumlusu

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ARES ISI TRANSFER SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dış Ticaret Lojistik Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.