1. ERP Uzmanı

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız BETA İŞ MAK. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak ERP Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Güvenlik Sistemleri Teknik Servis Elemanı

Güvenlik sektöründe faaliyet gösteren firmamız MERKEZ 1 GÜVENLİK için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Güvenlik Sistemleri Teknik Servis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

3. Dış Ticaret Elemanı

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız BETA İŞ MAK. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dış Ticaret Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Kurumsal Sigortalar Teknik Sorumlusu

ÇAĞRI SİGORTA ARACILIK hİZMETLERİ LTD ŞTİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kurumsal Sigortalar Teknik Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

5. Makine Mühendisi

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız YPU YAPI PROJE UYGULAMA VE TİCARET A.Ş. için Kırıkkale bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

6. Makine Satış Uzmanı

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız EVGER A.Ş için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Satış Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Teknik Satış Yöneticisi

Satış ve Pazarlama sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mega Sensör ve Otomasyon Sistemleri Ticaret ve Limited Şirketi için İstanbul(Asya) +7 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Satış Yöneticisi arayışımız …

8. Elektrik Teknik Servis Elemanı

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Partner Enerji LTD. ŞTİ. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Teknik Servis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Motor Teknik Servis Elemanı

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Partner Enerji LTD. ŞTİ. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Motor Teknik Servis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Makine Bakım Mühendisi

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız İMECAR ELEKTRONİK SANAYİ VE TİC.LTD.ŞTİ. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Bakım Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

11. Teknik Servis Uzmanı

Elektronik Güvenlik Sistemleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Biges Güvenli Hayat Teknolojileri A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Sorumlusu

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız Teknik Alet Sanayi ve Ticaret A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

13. Elektrik Otomasyon Teknisyeni

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mekatrotek Otomasyon ve Makine San. ve Tic. Ltd. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Otomasyon Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

14. Kalite Yönetim Sistemleri Sorumlu Uzmanı

Tekstil Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Yönetim Sistemleri Sorumlu Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Bakım Mühendisi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Putzmeister Makine San.ve Tic. A.Ş. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bakım Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

16. Finance Specialist

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız HORİZON CONSTRUCTION DEVELOPMENT TURKEY İNŞAAT GELİŞTİRME ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Finance Specialist arayışımız bulunmaktadır.

17. Laboratuvar Teknikeri

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALTEKMA GROUP için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Laboratuvar Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

18. Çırak

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÜNİVERSAL KAZAN LTD.ŞTİ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çırak arayışımız bulunmaktadır.

19. Dış Ticaret Uzmanı

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALLBEMAC MAKİNA ANONİM ŞİRKETİ için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dış Ticaret Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Satış Yetkilisi-İstanbul Avrupa

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hidromek-Hidrolik Ve Mekanik Makina İmalat Sanayi ve Tic. A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Yetkilisi-İstanbul Avrupa arayışımız bulunmaktadır.

21. Tig Kaynak

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız TİTAN MAKİNA MADENCİLİK İNŞ. LTD. ŞTİ. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tig Kaynak arayışımız bulunmaktadır.

22. Satış Mühendisi

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÜNİVERSAL KAZAN LTD.ŞTİ. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

23. Kaynak Ustası

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÜNİVERSAL KAZAN LTD.ŞTİ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kaynak Ustası arayışımız bulunmaktadır.

24. Satış Destek Mühendisi

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız SİGMA POMPA VE ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ SAN.VE TİC.A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Destek Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

25. Kalite Kontrol Elemanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ges Otomasyon Bilişim Mak. Müh. İml. ve San.Ve T için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Elemanı arayışımız bulunmaktadır.