1. Makam Şoförü

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız BAYKAN MODA A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

2. Makam Şoförü

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız TURCOM İletişim Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

3. Makam Şoförü

Maden ve Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Firma Bilgisi Gizli için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

4. Makam Şoförü

Avva Mağazacılık için İstanbul Avrupa bölgesinde Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

5. Makam Şoförü

İN SU PROJE YAPI A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

6. Makam Şoförü

Restaurant - Bar - Cafe sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ömer Aybak Meşhur Adıyaman ÇiğKöftecisi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

7. Makam Şoförü

Yapı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ulusoy İnşaat için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

8. Makam Şoförü

Ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

9. Makam Şoförü

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız ELGİNKAN HOLDİNG için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

10. Makam Şoförü

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Dürümle Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

11. Makam Şoförü

İçecek sektöründe faaliyet gösteren firmamız NARSU İÇECEK SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

12. Makam Şoförü

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tetiş Yapı İnş. San. ve Tic. Aş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

13. Makam Şoförü

Orman Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız YILDIZ ENTEGRE AĞAÇ SAN. VE TİC. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

14. Makam Şoförü

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Best Tasarım İnşaat A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

15. Makam Şoförü

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fibrobeton Yapı Elemanları San. İnş. ve Tic. A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

16. Makam Şoförü

İsmail Demirtaş Beton İnşaat Taahhüt Nakliyat San. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

17. Makam Şoförü

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız MEBİTECH BİLİŞİM BİLG. HİZM. DANIŞMANLIK SAN. TİC için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

18. Makam Şoförü

Finansal Teknolojiler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Papara Elektronik Para A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

19. Makam Şoförü

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız KÜÇÜKÇALIK TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A.Ş için İstanbul (Tümü), Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

20. Makam Şoförü

Finans ve Yatırım Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız HangiKredi için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

21. Makam Şoförü

Klinikler sektöründe faaliyet gösteren firmamız imperial Form Güzellik için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

22. Aile Şoförü

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız REKA için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Aile Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

23. Makam Şoförü

Depo - Antrepo sektöründe faaliyet gösteren firmamız Alışan Şirketler Grubu için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

24. Makam Şoförü

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız Firma Bilgisi Gizli için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

25. Tecrübeli Makam Şoförü

nihat dağ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tecrübeli Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.